Coördinerend ondersteuner Dijksweiden - Wilp
Zozijn

Coördinerend ondersteuner

Heb jij coachende vaardigheden en een gezonde dosis droge humor? Dan pas jij vast in ons leuke team met een betrokken manager en gedragswetenschapper.

We zoeken een

coördinerend ondersteuner

met ruime ervaring in het werken met onze doelgroep, die naast het coachen van de begeleiders ook regie voert over de uitvoering, evaluatie en bijstelling van de zorgplannen van onze bewoners.

Dit zijn wij

De Dijksweiden is een woning op Landgoed De Lathmer in Wilp, en maakt deel uit van regio Oost Veluwe. Binnen onze woning wordt specialistische begeleiding geboden aan 10 cliënten, die naast een matige verstandelijke beperking, een complexe en bijzondere zorgvraag hebben. Veelal is er sprake van autisme, hechtingsproblematiek en psychische klachten, met veelal een disharmonisch ontwikkelingsprofiel.

Wij begeleiden de cliënten zowel groepsgerichte als individueel. De begeleiding is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Wat kun je zelf en waar kunnen we je bij helpen? We streven daarbij naar “samen leven”; als groep of subgroep, maar ook als individu met de mogelijkheid aan te sluiten bij een (sub-)groep. We maken gebruik van (individuele) dagprogramma’s om duidelijkheid en structuur te creëren.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je coacht de specialistisch ondersteuners en voert regelmatig overleg met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

 

Herken jij je in het volgende Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Een reflecterend en relativerend vermogen
 • Een flinke dosis humor
 •  

Je bent

 • Flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties 

Je kunt

 • Methodisch werken
 • Goed coördineren en regisseren
 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken met anderen

Inschaling

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp
  • Een salaris van maximaal € 3084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
  • De arbeidsduur is bespreekbaar
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
  • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid is het de intentie om het dienstverband daarna om te zetten in onbepaalde tijd
  • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling

Bijzonderheden

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Laura Wesselink, manager: tel. 0610530633 of per email: l.wesselink@zozijn.nl

Intern vacaturenummer OV 19-148

 

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers.

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-148
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 9 De Dijkswijde Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 22
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Laura Wesselink, telefoon 0610530633
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 21-11-2019
Reageer voor 01-01-2020
Ingangsdatum 21-11-2019
Nummer 49736
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn