Coördinerend ondersteuner Tesma Didam
Zozijn

Voor wonen Didam-Zevenaar, locatie Tesma, zijn we op zoek naar een:

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband van 28 uur per week (77,78%)

Wat ga je doen?
Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de zorgplannen. Daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de zorg. Zo nodig organiseer je themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Aan jou om alles administratief én methodisch op orde te krijgen en te houden. In de overleggen neem je de voorzittersrol op je, in afstemming met manager en gedragswetenschapper. Je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij
Bij Tesma wonen 13 cliënten verdeeld over 2 verdiepingen. De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en hebben een eigen appartement nabij het centrum van Didam. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij elkaar te komen in de gemeenschappelijke huiskamer. Er is veel diversiteit onder de cliënten. De een is iets zelfstandiger dan de ander. De ondersteuning is zowel verzorgingsgericht als begeleidingsgericht. Dat maakt het werken bij Tesma afwisselend en leuk.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4, bij voorkeur verpleegkunde
 • Meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg in een coördinerende functie en met de beoogde doelgroep
 • Het vermogen om overstijgend te denken en het overzicht te bewaren
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Een reflecterend en relativerend vermogen

Je bent

 • Flexibel, sociaal en communicatief
 • Een stevige persoonlijkheid met aantoonbare senioriteit
 • Liefdevol, zorgzaam, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan

Je kunt

 • Methodisch werken
 • Goed coördineren en regisseren
 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken met anderen

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3452,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Voor externe kandidaten: een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling.

Enthousiast?
We zien graag een brief met CV, waarin je met name je motivatie voor deze functie en doelgroep beschrijft, tegemoet.

Procedure
Je kunt reageren vóór 24 maart 2023 via ZorgSelect. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 maart a.s. op het regiokantoor in Doetinchem. Een eventuele 2e ronde wordt gehouden op de locatie zelf en zal in overleg worden gepland.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Vacature
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Didam en Zevenaar Tesma Zevenaar
Postcode 6942RG
Stad Didam
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Becker, manager, tel. 06-53811851
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-03-2022
Reageer voor 24-03-2023
Ingangsdatum 10-03-2023
Nummer 118491
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn