Coördinerend ondersteuner Walnotenhof -Bathmen
Zozijn

Ben jij een ervaren coördinerend ondersteuner die het leuk vindt om te werken binnen in een kleinschalige woonomgeving? Dan zoeken wij jou!

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband van 60% (een groter dienstverband is bespreekbaar)

Wat ga je doen?

Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de zorgplannen. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit het zorgplan. Zonodig organiseer je in samenspraak met de teamcoach themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Je bent werkzaam in ochtend-, na-middag/avonddiensten en in slaapdiensten.

Dit zijn wij 

Onderdeel van de regio Salland/De Graafschap is de Walnotenhof in Bathmen. Deze locatie bestaat uit 2 groepswoningen waar in totaal 13 cliënten wonen. Daarnaast woont er nog een 6-tal cliënten in aanleunwoningen in de aangrenzende zelfstandige huisjes, waarvan een cliënt ambulant ondersteund wordt (kleinschalig wonen).

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

Je bent ondernemend, innovatief en kunt goed netwerken. Je bent in staat om op diverse niveaus goed te communiceren en te verbinden.

Voor deze vacature is het van belang dat je goed kunt aansluiten bij verschillende doelgroepen.

Je hebt een relevante opleiding in zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 4. Daarnaast beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur als coördinator.

Je bent goed in staat de zorg te coördineren en je kunt collega’s coachen op vakinhoudelijk gebied. Je bent klantgericht, je kunt methodisch werken en je kunt je grenzen bewaken. Je houdt ervan om samen te werken met anderen en je bent tevens goed tot zelfstandig werken in staat. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Dit bieden wij

  • Een salaris van maximaal € 3.452,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
  • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband daarna omgezet in onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

De sollicitatie gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 14 juli a.s.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet waarbij bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit zal gaan naar een interne kandidaat.

Type Werkplein
Intern nummer SG 19-106
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Deventer/ Bathmen / Ivoor Walnotenhof
Postcode 7437DN
Stad Bathmen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, Manager 06-12995979
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-06-2022
Reageer voor 07-07-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 111265
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn