Coördinerend thuisbegeleider | Pools en of Oekraïens sprekend
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Werk jij graag met mensen uit andere culturen en achtergronden?
 • Spreek jij zowel de Nederlandse als Pools óf Oekraïnse taal?
 • Help jij graag bij het verbeteren en stabiliseren van de thuissituatie?

Dan is deze functie echt wat voor jou!

Als coördinerend thuisbegeleider begeleid jij onze cliënten en heb jij een coördineerde rol binnen het cliëntsysteem en hulpverleningsketen. Je komt bij de cliënt thuis, maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. De hulp die jij biedt, is gericht op het observeren en het herstellen van stabiliteit. Daarbij bied jij perspectief op een zelfstandig, maatschappelijk aanvaardbaar bestaan en integratie in de samenleving voor onze cliënten.

Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgleefplan. Jij neemt initiatief en bent probleemoplossend. Je ondersteunt en coacht daarbij de thuisbegeleiders. Bij jou staat de kwaliteit van de zorgverlening hoog in het vaandel. Klinkt dit niet als een mooie uitdaging?

Wie ben jij

 • Jij bent zelfstandig, doortastend en clientgericht
 • Jij bent gediplomeerd op niveau 4 of 5 (maatschappelijke zorg, agogisch werk, social work)
 • Je spreekt de Poolse of Oekraïense taal als geen ander
 • Ook spreek jij de Nederlandse taal
 • In het bezit van een rijbewijs en vervoer

Je vindt bij ons

 • Een mooi salaris conform CAO VVT, FWG 45 maximaal € 3.575,63 per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over! Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Esther Nieuwenhuis op telefoonnummer 06-34340057

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Nieuwenhuis op telefoonnummer 06-34340057
Functie(s) Thuisbegeleider
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 118927

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland