Coördinerend Thuisbegeleider (Tigrinya-talig)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Help jij anderen graag bij het verbeteren of stabiliseren van de thuissituatie?
Vind jij het belangrijk dat een client zelf de regie op zijn eigen leven houdt?
Werk je graag met mensen uit andere culturen?

Dan is deze functie van Coordinerend Thuisbegeleider bij Carintreggeland iets voor jou!

Jij helpt onze clienten bij problemen in de thuissituatie door een combinatie van handen uit de mouwen en het voeren van gesprekken. Je komt bij de client aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de client in zijn contacten te ondersteunen. Jij biedt begeleiding aan diverse clientgroepen (psychiatrie, ouderen, opvoedondersteuning) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden ingezet.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De client bepaalt, binnen door de gemeente vastgestelde resultaten, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze clienten. Omdat we een grote aanbieder zijn hebben we veel mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.

Wie ben jij?

 • Gediplomeerd op kwalificatieniveau 4 of 5 (Maatschappelijke zorg, agogisch)
 • Ervaren in het begeleiden van clienten met allerhande problematiek
 • Zelfstandig, doortastend en klantgericht
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Doelgericht
 • Je beheerst zowel de Nederlandse - als de Tigrinya taal goed in woord en geschrift
 • Toe aan een nieuwe, uitdagende en boeiende baan

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Een baan met 'never a dull moment'
 • Professioneel en leuk team
 • Een contract voor een aantal maanden ter vervanging van zwangerschapsverlof, mogelijkheden voor langere tijd zijn nadien bespreekbaar
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 maximaal 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Tijdelijk contract, mogelijkheden voor langere tijd zijn bespreekbaar

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Klik hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-118
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Nieuwenhuis, telefoon 06 3434 0057, e-mail esther.nieuwenhuis@carintreggeland.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 12-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 59780

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland