Coördinerend Verpleegkundige Nachtdienst - Wilp
Zozijn

Krachtige verpleegkundige voor de nachtzorg.

Weet jij op het juiste moment beslissingen te nemen en geef je graag advies? Dan is dit je baan.

Wij zoeken een coördinerend verpleegkundige nachtdienst
maximaal 70%

Wat ga je doen
Om 21.30 uur begint jouw werknacht als eerst verantwoordelijke van dienst. Als coördinator start je de dienst waarbij je spullen klaar zet voor de nacht. Om 21.45 uur starten de collega’s hun nachtdienst. De avonddienst sluit op de woning af en zorgt voor een overdracht aan jou en je collega’s. Per nacht is er een indeling wie wanneer welke werkzaamheden verricht; de ene collega start achter de domotica en de andere collega werkt in de nachtzorg; het bezoeken van cliënten die zorg nodig hebben of om hulp vragen. Dit wordt gedaan in tijdsblokken, zodat jij scherp blijft gedurende je dienst. Als coördinator zorg jij er voor dat iedereen zijn werk op een goede manier kan uitvoeren. De praktijkverpleegkundige draagt belangrijke informatie aan je over. Aansluitend vindt er een overdracht plaats waarbij je met het nachtdienstteam belangrijke informatie van de dag uitwisselt over cliënten, zodat iedereen op de hoogte is van eventuele bijzonderheden. Naast landgoed de Lathmer worden er ook cliënten bewaakt via domotica van andere regio’s. Indien nodig wordt de slaapdienst ter plekke geïnformeerd.

Naast de coördinerende werkzaamheden werk je volledig mee in de nachtdienst en verleen je, indien nodig, verpleegkundige zorg. Daarnaast voer je de regie in het geval van calamiteiten. Jij bent op dat moment het eerste aanspreekpunt voor de collega’s, bedrijfshulpverlening, arts, etc. Daarnaast vervullen we een telefonische bereikbaarheid tijdens de nachtsituatie.

Dit zijn wij
De nachtdienst: Ons team bestaat uit ongeveer 28 medewerkers. Per nacht zijn er 7 medewerkers van het team aan het werk, waaronder één coördinator nachtdienst. Het team bestaat uit een diversiteit aan medewerkers. Als team staan we voor kwaliteit van de nachtzorg en zien we ons als belangrijk onderdeel van de totale zorg. Wij vinden het belangrijk dat cliënten van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten.

 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Is dit jouw achtergrond?
Je bent een opgeleid verpleegkundige (mbo-4 of hbo) met een BIG registratie. Is jouw BIG registratie verlopen? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden! In een eerdere functie heb je kennis gemaakt met het coördineren binnen een team en weet je hoe het is om de verantwoordelijkheid te dragen over een groot aantal cliënten. Je hebt kennis van de diverse doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg. Jij ziet wat er moet gebeuren en vindt het leuk om de nachten te werken.

Dit bieden wij jou
Jouw salaris is maximaal € 3.442,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week. Dit wordt aangevuld met onregelmatigheidstoeslag vanwege het werken in de nacht. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en de mogelijkheid voor fiscale uitruil. We vinden het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling en bieden daarom verschillende scholingsmogelijkheden aan die bijdragen aan jouw kennis en ontwikkeling. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de nacht te combineren met diensten overdag.

Procedure
We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar wat je te bieden hebt. Wil je liever eerst contact met een medewerker, zodat je al je vragen kan stellen? Neem dan contact op met Jacobine Heldoorn, manager, via 06-21469454. Wil je gelijk reageren? Laat dan je gegevens achter.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 25.20
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacobine Heldoorn, manager, via 06-21469454.
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 30-06-2021
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 62565
Doorsturen Bekijk PDF