(Coördinerend) verzorgenden/Verpleegkundigen MIEN
ZGR

Functieomschrijving

Waarom jij ons team wilt versterken:

 • Achter elke deur zit een verhaal
  Iedere cliënt is anders. Bij de één help je alleen met douchen en aankleden. Bij de ander geef jij zorg in de laatste levensfase. Ook los je acute situaties op. Bijvoorbeeld wanneer een cliënt is gevallen en niet zelfstandig kan opstaan. Ter plekke bekijk jij hoe de situatie is en welke hulp je kunt bieden. Jij ziet het leven dat bij de cliënt hoort. Het leven op een oude boerderij ergens achteraf of het leven van iemand die de hele wereld is over gereisd.

 • Het verschil kunnen maken
  Dankzij jou kunnen senioren zelfstandig wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Iets wat voor veel mensen van onschatbare waarde is en ervoor zorgt dat jouw werk gewaardeerd wordt.
 • Saaie werkdagen bestaan niet
  Je gaat elke dag alleen op pad. Bij iedere nieuwe cliënt moet je laten zien wat je in je mars hebt. Daarnaast moet je kunnen inspelen op iedere situatie.

 • Een gezellig team
  Gelukkig hoef je niet helemaal alleen te doen. Iedere medewerker heeft een maatje met wie je kunt afstemmen of bij wie je even stoom kunt afblazen. Ook kun je altijd terugvallen de kennis en kunde van onze wijkverpleegkundigen.

 • Werken in het hart van Salland
  Wonen en werken in een voor jou bekende omgeving, wie wil dat nou niet? Geen files in de ochtendspits, maar op de fiets of in de auto rijden door het prachtige Sallandse landschap. Oké soms heb je pech en beland je in een enorme regenbui of achter een hinderlijke tractor. Een andere keer word je getrakteerd op een prachtige zonsopgang.

Functie eisen

Minimale vereisten

 • Uiteraard de vereiste vakdiploma’s.
 • Een hart dat harder gaat kloppen voor de oudere medemens.
 • Gezond (boeren) verstand
 • Een beetje spierballen kan ook geen kwaad
 • Niet vies van hard werken
 • Een korreltje zout en een beetje humor

Inschaling

Onbekend maakt onbemind
We zullen niet tegen je liegen. Het is inderdaad heel hard werken bij ZGR MIEN. Je moet alleen op pad, waardoor er een groot beroep wordt gedaan op jou zelfstandigheid en verantwoordelijkheid . Maar je krijgt ook veel vrijheid en afwisseling. En fijne collega’s die je kunt bellen om even af stemmen of stoom af te blazen. Twijfel daarom niet langer en kom gewoon eens ervaren hoe het is om ZGR MIEN te werken. Je mag altijd een ochtend- of een avondroute mee lopen.

Ontwikkeling
Denk jij meer in je mars te hebben en wil je graag hogerop? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken wat jouw groeimogelijkheden zijn. Wij bieden niet alleen BBL plekken op niveau 3 en 4 maar de opleiding tot wijkverpleegkundige of HBO-verpleegkundige. Maar groeien kan ook op andere manieren. Bijvoorbeeld door je te specialiseren in een bepaald aandachtsgebied.

Student in de zorg
Volg jij al een opleiding in de zorg? Ook dan ben jij bij ZGR MIEN aan het juiste adres voor een uitdagende bijbaan. Want bij ons kun je datgene wat je op school geleerd hebt meteen in de praktijk brengen. Dit kan vanaf het moment dat jij de modules basiszorg en medicatie hebt gehaald.

We bieden contracten van 0 tot 24 uur. Het is heel fijn als je beschikbaar bent voor alle diensten, maar dat hoeft niet. Je mag ook alleen de avonden of weekenden werken. We denken graag met je mee over jouw mogelijkheden voor een baan bij ZGR Mien. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Raalte/Heeten en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Kathy Wolthuis, teamcoordinator ZGR MIEN, tel. 06-82710667 en Klasina Postma, wijkverpleegkundige, tel. 06-30999683
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-02-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 06-03-2020
Nummer 51208
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR