Coördinerend Wijkverpleegkundige (24 uur per week)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Wil jij ook de wereld mooier maken?

Voor ons thuiszorgteam in Enschede Oost zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en creatieve wijkverpleegkundige die ons groeiende team wil komen versterken. Wij verwelkomen graag een collega met gevoel voor ‘samenwerken’ met collega’s en cliënten en die Liefde heeft voor de zorg!

Zorgteam Enschede Oost
Team Oost is een klein zelfstandig werkend team waar veel waarde wordt gehecht aan collegialiteit, gelijkwaardigheid en flexibiliteit. Bij ons heerst een open en veilige cultuur waar collega’s zelfstandig werken maar altijd kunnen terugvallen op elkaar. Als collega’s hebben wij een fijne werkomgeving te bieden, we voelen ons verantwoordelijk in de zorg aan onze cliënten en kunnen tegen een stootje. Onze uitvalbasis is ons wijkkantoor in Enschede Oost.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis maar verwelkomt een ieder. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?
Als wijkverpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt en samen met het team verantwoordelijk voor de zorg aan onze cliënten. Tot jouw taken behoren het coördineren, organiseren en evalueren van zorg zodat de continuïteit en kwaliteit van zorg hoog blijft. De samenwerking met client en zijn/haar netwerk en andere disciplines in de wijk is gericht op het verbeteren en/of behoud van zelfstandigheid, welzijn en gezondheid. Het werken in de zorgverlening met zorgtechnologie en andere hulpmiddelen wordt door jou gestimuleerd. Daarnaast ben je als wijkverpleegkundige betrokken bij de ontwikkelingen binnen het team, het coachen van collega’s en neem je actief deel aan projecten en werkoverleggen. Bij onze organisatie is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. De functie is zeer afwisselend en houdt nog veel meer in maar dat kunnen we nader toelichten in een  persoonlijk gesprek met jou. Ook verpleegkundigen in opleiding die bijna klaar zijn en op zoek zijn naar een fijne werkomgeving worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met ons.

Functie eisen

Wat vragen wij?

 • Een gediplomeerd Wijkverpleegkundige 5/6
 • Ervaring in de wijkverpleging is een pre
 • Goede en sociale communicatieve vaardigheden zowel gericht op de cliënt, collega’s en andere disciplines
 • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
 • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Een salaris in FWG schaal 50 conform de cao VVT. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging
 • Voor de zorgroutes staan auto’s ter beschikking
 • Werken met digitale hulpmiddelen zoals een Ipad

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door z.s.m. je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via [email protected], onder vermelding van sollicitatie Wijkverpleegkundige Enschede Oost. Voor vragen kun je terecht bij Kadies Mollema, Wijkverpleegkundige, bereikbaar via 053-3030600.
De sluitingsdatum van de vacature is 1oktober 2022.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Kadies Mollema
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 11-07-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-10-2022
Nummer 109190
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna