Coördinerend Wijkverpleegkundige, Apeldoorn
PGVZ

Functieomschrijving

Als Coördinerend Wijkverpleegkundige bij PGVZ in Apeldoorn weet je van aanpakken en pas je binnen een organisatie waarbij de zorg écht draait om mensen. Je krijgt ruimte om er echt voor iemand te zijn. Een uitdagende baan waarin jij het verschil kunt maken.

PGVZ is nu een aantal jaren actief in Apeldoorn en wij groeien! Daarom zijn wij op zoek naar een Coördinerend Wijkverpleegkundige om ons team te ondersteunen! (uren 28-32 of in overleg)

Coördinerend Wijkverpleegkundige Apeldoorn bij PGVZ
PGVZ Apeldoorn is een grote thuiszorgorganisatie die bekendstaat om de praktische aanpak. We investeren niet in managementlagen, maar in zorgprofessionals. Want zij maken het verschil. En jij dus ook. Als coördinerend wijkverpleegkundige Apeldoorn ga je aan de slag in een compact team. Samen met je collega’s werk je voor een vaste groep zorgvragers. Dat is prettig, want hierdoor zie je steeds dezelfde gezichten, leer je zorgvragers goed kennen en kom je erachter wat ze écht nodig hebben. Van een grapje tussendoor tot een hand op iemands schouder, je krijgt de ruimte om te doen wat je moet doen.

Als Coördinerend Wijkverpleegkundige bij PGVZ in Apeldoorn organiseer en coördineer je de werkzaamheden van de teamleden in de uitvoering van het zorg- en behandelplan. Je bewaakt de kwaliteit in de zorgverlening, signaleert knelpunten en je bent het aanspreekpunt wanneer zich problemen voordoen. Daarnaast indiceer je en stel je zorgplannen op. Je ziet erop toe dat het medicatiebeleid juist wordt uitgevoerd en beoordeelt de bekwaamheid van de teamleden voor voorbehouden en risicovolle handelingen. Soms geef je klinische lessen en voorlichting aan het team over zorginhoudelijke onderwerpen. Bij het plannen en roosteren bied je ondersteuning. Tot slot werk je mee in de wijk om zicht te houden op de werkprocessen.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding Verpleegkunde, een geldige BIG-registratie en een bevoegdheid indicatiestelling;
 • Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen, je kunt zelfstandig werken en je weet de juiste afwegingen te maken;
 • Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en invoelend vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is;
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en je ziet kansen om in een veranderende organisatie van toegevoegde waarde te zijn;
 • Je bent een teamspeler en hebt een coachende houding;
 • Je kan de efficiëntie van de zorg bewaken.
 • Je woont in de omgeving van Apeldoorn.
 • Je hebt een rijbewijs.

Wij vragen alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Samen bepalen we het aantal uren dat je per week werkt.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (FWG 50).
 • Je neemt deel aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Wil je jezelf ontwikkelen, dan kun je in overleg een symposium bezoeken of opleiding volgen.
 • Je kunt gebruikmaken van diverse voorzieningen, zoals een elektrische fiets, auto, laptop en telefoon.
 • Met onze medewerkerspas krijg je korting bij diverse bedrijven en kun je een collectieve ziektekostenverzekering afsluiten.
 • Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen bieden wij al onze verpleegkundigen en verzorgenden een lidmaatschap aan van V&VN (beroepsvereniging).

Enthousiast?

Solliciteren op de Vacature Coördinerend Wijkverpleegkundige Apeldoorn?
Lijkt het je leuk om bij PGVZ in Apeldoorn aan het werk te gaan? Mail je motivatie en cv dan naar [email protected] of gebruik onderstaande sollicitatiebutton.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Tineke van Zanten via 038-3331794.

Deze vacature wordt in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Online screening kan onderdeel uitmaken van de procedure. Gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over PGVZ vind je op onze website.
Vacature Coördinerend Wijkverpleegkundige

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ Apeldoorn
Postcode 7317 AS
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 01-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 72908
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ