Coördinerend wijkverpleegkundige
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die ondernemende en coördinerende wijkverpleegkundige die we zoeken?
Zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om de zorg in goede banen te leiden en te coördineren? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als coördinerend wijkverpleegkundige te versterken!

Wat ga je precies doen?
Als coördinerend wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het gehele zorgproces en heb je de regie in handen, van intake tot evaluatie. In overleg met cliënten en je collega’s kijk je waar cliënten ondersteund kunnen worden om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen en leven. Het coachen van collega’s, zorg indiceren,  zorg verlenen en coördineren is een onderdeel van je functie. De functie vereist het zelf oplossen van alledaagse problemen binnen het werkproces. Je draagt bij aan het kwaliteitsbeleid van de organisatie en het team middels aandachtsgebieden.

Functie eisen

Wat vragen we van je?

• Je bent in het bezit van het diploma hbo-V en bent BIG geregistreerd of hebt de opleiding hbo-V binnenkort afgerond;
• Je bent sociaal vaardig en kunt overstijgend denken;
• Je beschikt over een sterk empathisch vermogen en bent oplossingsgericht;
• Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over goede coachende vaardigheden;
• Je bent in staat in de zorgketen contacten op te bouwen en te onderhouden met externe partners;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler. (Complexe) Zorg verlenen is immers altijd teamwork;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en je hebt de beschikking over een auto.

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van coördinerend wijkverpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 50 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Thuiszorg Noorderboog bestaat uit een groep ervaren verpleegkundigen en verzorgenden IG, die in overleg met de cliënt zorg levert bij de cliënt thuis. Dat is namelijk ons streven: rechtstreekse en persoonlijke zorg bieden, waarin het persoonlijk contact met de cliënt een centrale plaats inneemt. Je bent werkzaam in Steenwijk en de gemeente Westerveld.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Anja Brink, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06-12 15 19 79.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 15-04-2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Omdat je solliciteert naar een BIG geregistreerde functie willen we graag dat je de QR code uit Mijn Gegevens van het BIG-register overneemt in je cv.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456913
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Thuiszorg Noorderboog
Postcode 7944 AV
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Ingangsdatum 31-03-2021
Nummer 62994
Doorsturen Bekijk PDF