Coördinerend wijkverpleegkundige - Twenterand
Thuisgenoten

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor het personeelsbeleid, denk aan werving en selectie, werkzaamheden rondom verlof, verzuimbegeleiding, maar ook het coachen en begeleiden van collega’s binnen je team in de wijk. Je neemt actief deel aan werkoverleggen en bent verantwoordelijk voor de borging van procedures en werkwijzen. Daarnaast stimuleer je de implementatie van nieuwe ontwikkelingen, zoals beeldzorg. Je indiceert de zorg, coördineert de werkzaamheden en voert voorbehouden verpleegkundige handelingen uit. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor cliënten, familie en andere zorgverleners. Je werkt voor een groot deel mee in het wijkteam. Jij kunt je goed inleven, hebt overzicht en bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Door gesprekken met cliënten bouw jij een langdurige vertrouwensrelatie op. Jij betrekt de cliënt en zijn of haar netwerk bij het halen van de zorgdoelen. Het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt staat daarbij continu voorop. Je signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met je leidinggevende.

Om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van Thuisgenoten te vergroten, heb je oog voor kansen en pak je deze enthousiast op. Ontwikkelingen in jouw wijk kun jij omzetten in ideeën voor betere zorg in de toekomst.

Kortom een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Ons Aanbod:

 • Salaris conform CAO VVT in FWG 50 ( op basis van werkervaring ) 
 • Uren zijn in overleg; 
 • Je krijgt bij goed functioneren snel een vast contract;
 • Je krijgt 8% vakantiegeld, uitbetaald in mei;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, uitbetaald in november;Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk;
 • Wij bieden je een aantrekkelijk aanbod aan scholingsmogelijkheden en e-learning modules via onze afdeling Leren & Ontwikkelen;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Wat vragen wij van jou?

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent enthousiast, vriendelijk en betrouwbaar
 • Diploma HBO Verpleegkunde;
 • BIG registratie;
 • Kennis van de regionale sociale kaart;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – Thuisgenoten betaalt de kosten.

Bijzonderheden:

Wil je meer informatie? Dan kun je bellen met Jacintha - Recruiter, telefoonnummer 06-34561962 of mail naar [email protected]

Enthousiast?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Deze vacature sluit op het moment dat we een nieuwe collega hebben gevonden. 

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Twenterand
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacintha - Recruiter
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 04-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-07-2023
Nummer 119858
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten