Crisisinterventor / triagist
GGNet

Functieomschrijving

Binnen de Divisie Behandeling & Verblijf  zijn wij voor de crisisdienst op zoek naar drie nieuwe collega’s. 

Dit ga je doen

De werkzaamheden bij de crisisteams zijn onder te verdelen in Triage, crisisbeoordelingen en crisisstabilisatiebehandelingen.

Je triageert alle binnenkomende verwijzingen op urgentie. Je intervenieert bij crisissituaties en voert crisisbehandelingen uit. Je geeft consulten en adviezen aan verwijzers en bemiddelt bij opnames en verricht opnamebeoordelingen. Je neemt deel aan behandel- en beleidsbesprekingen. Tijdens diensten verblijf je binnen een straal van 40 km van het werkgebied of ben je in parate dienst.

Hier ga je werken

De Crisisdienst van GGNet biedt spoedeisende hulp voor mensen, van alle leeftijdscategorieën en ggz-doelgroepen, met psychiatrische en ernstige psychosociale problemen. Naast crisisinterventie bieden we ook crisisstabilisatie en consultatie. De crisisdienst werkt nauw samen met de klinische crisisafdelingen van GGNet. 

De crisisdienst biedt en geeft uitvoering aan de 7 x 24 uurs bereikbaarheidsregeling.

Functie eisen

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding eventueel aangevuld met een SPV-opleiding, of een HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en hebt meerdere jaren ervaring in de ambulante ggz. 
  • Je bent creatief.
  • Je bent stressbestendig, slagvaardig en kunt relativeren.
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B.

 Kandidaten met een opleiding Psychologie, aangevuld met een HBO-V opleiding en ervaring in de ambulante ggz, nodigen we van harte uit ook te reageren. 

Inschaling

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een tijdelijke overeenkomst voor 24 - 28 uur per week voor in eerste instantie één jaar. Inschaling is afhankelijk van achtergrond en ervaring. De standplaats is Apeldoorn of Doetinchem. 

Bijzonderheden

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Karin Freriks, manager Acute Zorg Ambulant, via telefoonnummer 088-933 4381.
Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 12-73-2018
Organisatie GGNet
Locatie .
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 11-02-2019
Ingangsdatum 11-02-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 43650

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet