De Klimop: 2 Begeleiders Wonen 25,2-32,4 uur per week in Nieuw-Wehl binnen intensieve begeleiding
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

De Klimop is een woning voor verblijf en behandeling waar bewoners met een verstandelijke beperking, complexe zorgvragen en een intensieve begeleidingsbehoefte 24 uur per dag begeleid worden door eenzelfde team van begeleiders. Zowel tijdens de zelfzorg, het wonen, de dagbesteding als de vrije tijd worden de bewoners intensief ondersteund door diezelfde begeleiders. De begeleiding en behandeling is afgeleid van het Triple-C model. Dit staat voor Cliënt, Coach en Competentie. Doel van Triple-C is het bevorderen van de samenwerking tussen bewoners en hun omgeving. Niet het probleemgedrag van de bewoner staat centraal, maar zijn of haar competenties of mogelijkheden, dus wat de bewoner wél kan! Oftewel werken aan herstel van het gewone leven. Op de Klimop wonen 3 vrouwelijke bewoners en 1 mannelijke bewoner met een volwassen leeftijd.

Waarom bij de Klimop werken?

Deze woongroep is een sfeervolle groep bewoners en een dynamisch team in ontwikkeling. We zijn bezig om door te groeien met elkaar richting de nieuwbouw die volgend jaar april wordt gerealiseerd. De Klimop is een uitgelezen mogelijkheid om een uitdaging aan te gaan, waarin je wordt uitgedaagd om te denken, durven en dromen!

Wil jij een beter beeld krijgen van de Klimop? Bekijk dan hier de video.

Wat ga je doen?

Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op De Klimop. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor De Klimop wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt. Iedere collega draait minimaal 2 slaapdiensten per maand.
 • Ervaring met de doelgroep is van belang. Voor deze doelgroep is het tevens van belang dat je kennis hebt over bewoners met een complexe zorgvraag en een intensieve begeleidingsbehoefte. Daarbij dien je stevig in je schoenen te staan. De professionele relatieopbouw met de bewoner vereist tijd, vertrouwen en dient onvoorwaardelijk te zijn.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs, omdat wij met de bewoners vaak op pad gaan voor activiteiten buiten het terrein.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

 


 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Je werkt 25,2-32,4 uur per week.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, maar ook een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van De Klimop via deklimop@elver.nl of 0314-696581.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

 

 

 

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij De Klimop via deklimop@elver.nl of 0314-696581
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 02-10-2019
Reageer voor 01-01-2020
Ingangsdatum 02-10-2019
Nummer 48655
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver