Directeur Zorg en Behandeling ZVE Almelo
Pluryn

Sta vooraan en draag bij aan een organisatie in ontwikkeling. Met jouw visie druk jij een stempel op betere zorg. Word directeur Zorg en Behandeling en kom werken bij Pluryn.  

Pluryn is de plek waar je bouwt aan jezelf, de organisatie en een betere maatschappij. 
   –   Egmond, hr-directeur bij Pluryn   -

Dit is jouw werkdag

‘s Ochtends stroom jij meteen in voor een overleg met je collega-directeuren. In het team van de directeuren zorg en bedrijfsvoering overleggen jullie over het actuele Jeugdbeleid: hoe ga je die binnen de hele organisatie invoeren? 

De tijd van de functioneringsgesprekken komt eraan. Hoe ontwikkel je de expertise in zorg en behandeling voor de meest complexe kinderen? Dat neem je onder de loep met jouw team van (para)medici, behandelaars/gedragswetenschappers, psychiaters en teammanagers aan wie je leiding geeft.  

De overige tijd buig jij je over nieuwe organisatiedoelen.  

De locatie Almelo staat in de basis goed. Je benut de kansen, ruimte en mogelijkheden om een doorontwikkeling te maken met het residentiele en ambulante aanbod om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. En hoe vertaal je de concern beleidskaders naar het behandelbeleid dat past bij jouw doelgroep, locatie en regio? 

Als Directeur Zorg & Behandeling vorm je met de Directeur Bedrijfsvoering het duale directieteam dat integraal eindverantwoordelijk is voor de ontwikkeling en resultaten van de locatie Almelo. Als directieteam rapporteer je gezamenlijk rechtstreeks aan de Raad van Bestuur van Pluryn.  Je bent eindverantwoordelijk voor het totale behandelaanbod van de locatie. 

Dit ben jij

Jij bent een gangmaker in de breedste zin van het woord. Je zet een complete cultuurverandering in gang met jouw visie. Je bent je bewust van jouw maatschappelijke plicht om de zorg en de organisatie daarvan te verbeteren en voelt je daarvoor verantwoordelijk. Je denkt vooruit en kijkt verder dan je neus lang is. Je bekijkt de wereld van de zorg vanuit veel kanten: die van de cliënt, de medewerkers en de organisatie.  

Regionale samenwerking, positionering en doorontwikkeling van de jeugdzorg en specialistische behandeling zijn belangrijke thema’s in Almelo. Je hebt een externe blik, bent het inhoudelijk gezicht naar buiten toe en weet de locatie goed te positioneren in het netwerk met de diverse stakeholders, zorgaanbieders en samenwerkingspartners. 

Je bent een inhoudelijke en inspirerend leider. Je bent nuchter, hebt lef en bent innovatief. Je bent ondernemend en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Dit heb jij

  • Wetenschappelijk werk- en denkniveau, Je bent BIG-geregistreerd GZ psycholoog, Orthopedagoog generalist of Klinisch psycholoog. 
  • Je hebt aantoonbare klinische ervaring in behandeling binnen de jeugdzorg/GGZ en gewend te werken met de complexe doelgroep van de locatie Almelo. 
  • Aantoonbare relevante werkervaring 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal 
  • Interesse in een fulltime functie 

Wij zijn Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Almelo
In een Open Jeugdzorg setting biedt Pluryn, locatie Almelo specialistische 24-uurszorg, voor normaal begaafde kinderen en jongeren van 4-23 jaar met complexe problemen. Dat kan ambulante hulp thuis zijn, specialistische GGZ-zorg of 24-uurszorg. Er zijn groepen voor kinderen tot 12 jaar en groepen voor jongeren tot 18 jaar. Op het terrein verblijft ook een behandelgroep voor orthopsychiatrie. Er leven ook groepen in Het Fasehuis. Dat huis staat midden in een Almelose wijk.
Als jongere krijg je bij locatie Almelo een programma dat behandeling, onderwijs en activiteiten met elkaar verbindt. Daarbij gaan we uit van de kracht van de jongeren en die van het netwerk rondom de jongere. 

Op de terreinlocatie van Pluryn in Almelo vind je ook Polikliniek Twente
Samen met het kind en andere betrokkenen werkt Polikliniek Almelo aan een passend antwoord op vragen. Daarbij is er niet alleen oog voor de beperking of stoornis, maar voor het kind en zijn omgeving als geheel. De kliniek is er voor jongeren die op het terrein in Almelo verblijven en voor thuiswonende jongeren. 

Dit biedt Pluryn

  • Deze functie is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 75 Afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring bieden we een salaris tussen €5.487,- en €8.438,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
  • En goede werk prive balans vinden we belangrijk. Thuiswerken en eigen tijd indelen hoort hierbij 
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden belangrijk, er zijn hier meerdere mogelijkheden voor. 
  • Een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris 

Meer weten?

Van Der Hoef & Partners verzorgt de selectie voor Pluryn.

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jan Taks, Senior Colsultant Van der Hoef & Partners, via 06-46077327 of mail naar [email protected]

Solliciteren kan via VDH Executive

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Directeur
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 10-06-2022
Nummer 111636
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn