Directeur Zorg en Behandeling ZVE Almelo
Pluryn

Sta vooraan en draag bij aan een organisatie in ontwikkeling. Met jouw visie druk jij een stempel op betere zorg. Word directeur Zorg en Behandeling en kom werken bij Pluryn.  

Pluryn is de plek waar je bouwt aan jezelf, de organisatie en een betere maatschappij. 
   –   Egmond, hr-directeur bij Pluryn   -

Wat doe je als directeur zorg en behandeling Almelo?

‘s Ochtends stroom jij meteen in voor een overleg met je collega-directeuren. In het team van de directeuren zorg en bedrijfsvoering overleggen jullie over het actuele Jeugdbeleid: hoe ga je die binnen de hele organisatie invoeren? 

De tijd van de functioneringsgesprekken komt eraan. Hoe ontwikkel je de expertise in zorg en behandeling voor de meest complexe kinderen? Dat neem je onder de loep met jouw team van (para)medici, behandelaars/gedragswetenschappers, psychiaters en teammanagers aan wie je leiding geeft.  

De overige tijd buig jij je over nieuwe organisatiedoelen.  

De locatie Almelo staat in de basis goed. Je benut de kansen, ruimte en mogelijkheden om een doorontwikkeling te maken met het residentiele en ambulante aanbod om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. En hoe vertaal je de concern beleidskaders naar het behandelbeleid dat past bij jouw doelgroep, locatie en regio? 

Als Directeur Zorg & Behandeling vorm je met de Directeur Bedrijfsvoering het duale directieteam dat integraal eindverantwoordelijk is voor de ontwikkeling en resultaten van de locatie Almelo. Als directieteam rapporteer je gezamenlijk rechtstreeks aan de Raad van Bestuur van Pluryn.  Je bent eindverantwoordelijk voor het totale behandelaanbod van de locatie. 

Hier herken jij jezelf in als directeur zorg en behandeling

  • Je bent BIG-geregistreerd GZ psycholoog, Orthopedagoog generalist of Klinisch psycholoog;
  • Je hebt aantoonbare klinische ervaring in behandeling binnen de jeugdzorg/GGZ en gewend te werken met de complexe doelgroep van de locatie Almelo;
  • Je bekijkt de wereld van de zorg vanuit veel kanten: die van de cliënt, de medewerkers en de organisatie;
  • Regionale samenwerking, positionering en doorontwikkeling van de jeugdzorg en specialistische behandeling zijn belangrijke thema’s in Almelo. Je hebt een externe blik, bent het inhoudelijk gezicht naar buiten toe en weet de locatie goed te positioneren in het netwerk met de diverse stakeholders, zorgaanbieders en samenwerkingspartners;
  • Je bent een inhoudelijke en inspirerend leider. Je bent nuchter, hebt lef en bent innovatief. Je bent ondernemend en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Locatie en doelgroep

In een Open Jeugdzorg setting biedt Pluryn, locatie Almelo specialistische 24-uurszorg, voor normaal begaafde kinderen en jongeren van 4-23 jaar met complexe problemen. Dat kan ambulante hulp thuis zijn, specialistische GGZ-zorg of 24-uurszorg. Er zijn groepen voor kinderen tot 12 jaar en groepen voor jongeren tot 18 jaar. Op het terrein verblijft ook een behandelgroep voor orthopsychiatrie. Er leven ook groepen in Het Fasehuis. Dat huis staat midden in een Almelose wijk.
Als jongere krijg je bij locatie Almelo een programma dat behandeling, onderwijs en activiteiten met elkaar verbindt. Daarbij gaan we uit van de kracht van de jongeren en die van het netwerk rondom de jongere. 

Op de terreinlocatie van Pluryn in Almelo vind je ook Polikliniek Twente
Samen met het kind en andere betrokkenen werkt Polikliniek Almelo aan een passend antwoord op vragen. Daarbij is er niet alleen oog voor de beperking of stoornis, maar voor het kind en zijn omgeving als geheel. De kliniek is er voor jongeren die op het terrein in Almelo verblijven en voor thuiswonende jongeren. 

Dit ontvang je als directeur zorg en behandeling

  • Goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt;
  • Salaris conform cao gehandicaptenzorg functiegroep 75 tussen €5.487,- en €8.438,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • En goede werk prive balans vinden we belangrijk. Thuiswerken en eigen tijd indelen hoort hierbij;
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, er zijn hier meerdere mogelijkheden voor;
  • Een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct via VDH Executive.

Vragen?

Van der Hoef & Partners verzorgt de selectie voor Pluryn.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Taks, senior consultant Van der Hoef &  Partners, via 06-46077327 of via [email protected]

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Almelo
Postcode 7602 PT
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Directeur
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 10-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 10-06-2022
Nummer 111636
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn