Diëtist
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als diëtist in multidisciplinair teamverband verantwoordelijk voor het informeren, behandelen en begeleiden van onze cliënten. Vanuit jouw kennis ben je aanspreekpunt op het gebied van voeding & diëtetiek. Daarnaast verwachten we van je dat je een bijdrage levert aan deskundigheidsontwikkeling met betrekking tot het eigen vakgebied en de cliëntenzorg. Je ontvangt leiding van de regiomanager (Oost Gelre).

Functie eisen

WIJ vragen van jou een hbo opleidingsniveau met een diploma Voeding & Diëtetiek en bij voorkeur werkervaring binnen de verpleeghuiszorg, revalidatie en in de eerste lijn. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en kunt goed samenwerken in multidisciplinair teamverband. Daarnaast kun je jouw kennis overdragen, ben je klantgericht, ondernemend en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en invoelend vermogen. Je bent BIG geregistreerd, staat ingeschreven in het kwaliteitsregister en bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om op meerdere locaties van Marga Klompé te werken. Naast de werkzaamheden als diëtist kun je ingezet worden in de eerste lijn. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten en bezoekers. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd, ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor 16 uur per week. Je wordt ingeschaald in FWG 50 (€ 2.468,58 – € 3.582,26) van de CAO VVT.

 

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • een open werksfeer en een team met leuke collega’s;
  • 7,4 % eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, fiscaal uitruil van de reiskosten, arrangementen voor schadeverzekeringen, het kindervakantiefestijn en deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Bijzonderheden

Heb je vragen?                                                                                                                                                              

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn te bereiken via: 0544 47 4100.

 

Interesse in deze vacature?                                                                                                                                                          

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor

20 november 2019 door te klikken op onderstaande sollicitatiebutton. De gesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 26 november 2019.

 

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 395
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-11-2019
Reageer voor 20-11-2019
Ingangsdatum 01-11-2019
Nummer 49304

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)