Doe jij HBO Social Work of Verpleegkunde en beschik je deze zomer over een overgangsbewijs? Solliciteer dan!
Aveleijn

Omschrijving van functie

Volg jij momenteel een HBO studie in de zorg en zie jij jezelf deze zomer en misschien ook wel ervoor of daarna als bijbaan in de zorg werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse locaties zoeken we mensen zoals jij die een hart voor de zorg hebben en zichzelf in de zorg zien werken. We zoeken enthousiaste toppers voor ongeveer 24 – 28 uur per week. Wil jij meer of minder uren werken, dat kan ook. Alles is bespreekbaar!

Wat is belangrijk ?

Om in aanmerking te komen voor deze baan zijn de volgende zaken van belang:

  • Je volgt momenteel de studie Verpleegkunde of HBO Social Work;
  • Je hebt de eerste twee schooljaren van je studie succesvol afgerond en beschikt over een overgangsbewijs. Dit betekent dat je alle leervakken van zowel het eerste als het tweede leerjaar hebt volbracht en dat je een cijferlijst (zogenaamde "BISON" kunt aandragen);
  • Je bent in de zomer (op vakanties na) beschikbaar en hebt er zin in om op zinvolle wijze jouw tijd te besteden en bij te dragen aan unieke zorg voor de cliënten van Aveleijn! Daarnaast ziet je het ook zitten om na de zomer wekelijks voor een een x-aantal uren beschikbaar te zijn.
  • Ook is het handig dat de gehandicaptenzorg jou als doelgroep aanspreekt!
  • Je hebt er geen moeite mee om onregelmatige diensten te werken en ziet je zelf op één van onze dagbestedings en woonlocaties zo veel mogelijk uren draaien!

Inschaling

Zodra je alle vakken van het eerste en het tweede leerjaar hebt afgerond en een cijferlijst (BISON) kunt aandragen, krijg je een salaris dat in lijn is met FG 35 in de cao gehandicaptenzorg. Qua salaris betekent dit dat je recht hebt op salaris van maximaal €3.009.,- bij een 36-urige werkweek. De trede van het salaris waarin je wordt ingeschaald is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring. Ook heb je recht op reiskostenvergoeding en krijg je nette vergoeding voor het werken op onregelmatige tijden.

Bijzonderheden

Als je nog geen overgangsbewijs kunt aandragen, maar wel een andere zorgstudie hebt afgerond (bijvoorbeeld op MBO niveau), dan komen wij alsnog graag met je in contact! Ook in dat geval kun je deze zomer voor ons vlieguren maken en ervaring op doen op één van de locaties.

Heb je interesse? Solliciteer dan nu!

We zien je CV en motivatie graag tegemoet.

Liever bellen?

Kom je liever telefonisch met de afdeling Recruitment in contact?

Dat kan, immers: een beller is sneller! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar via 06 57 390 845.

 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Recruiter Mirjam Slag of Lucinde Hesselink via [email protected] / 06-57390845
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 21-02-2023
Reageer voor 25-03-2023
Nummer 118013
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn