Doktersassistent Huisartsenpost Zwolle
Medrie

Functieomschrijving

De Huisartsenpost Zwolle is gevestigd in de Isala Klinieken in Zwolle, waar wij dan ook nauw mee samenwerken. Er vindt fysieke triage plaats door de daarvoor opgeleide doktersassistenten. Wij doen dit met een team van 19 enthousiaste en betrokken doktersassistenten. Je werkt in de avonduren , weekenden en tijdens feestdagen samen met een collega, waarbij jouw focus ligt op intake aan de balie en de ondersteuning in de behandelkamer.

  • Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de dienstdoende huisarts en de aansturing van de dagelijkse organisatie van de huisartsenpost. Dit doe je aan de hand van opgestelde werkplannen en/of protocollen om de patiënt zo spoedig mogelijk te voorzien van de benodigde (medische) zorg.
  • Je verzorgt de intake van patiënten.
  • Je bewaakt de afspraken in de diverse agenda’s.
  • Je verzorgt medische assistentie.
  • Je beheert de patiëntenadministratie en bent vraagbaak voor de huisartsen over praktische zaken.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding doktersassistent.
  • Enkele jaren werkervaring in de huisartsenzorg.
  • Inzicht in werkprocessen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.
  • Kennis van werkwijzen en protocollen (o.a. NHG-richtlijnen) en geautomatiseerde toepassingen.
  • Vaardigheden en persoonskenmerken: kunnen luisteren, initiatief- en vindingrijk, servicegericht, hulpvaardig, tactisch, inlevingsvermogen, integer en betrouwbaar.

Inschaling

Een leuke en afwisselende baan voor een doktersassistente die aan de slag wil in de spoedzorg. Het betreft een tijdelijke aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg. De functie is ingedeeld in functieschaal 4 (minimaal € 2.274,- en maximaal € 3.190,- bruto per maand) of functieschaal 5 (minimaal € 2.508,- en maximaal € 3.466,- bruto per maand) exclusief ANW-toeslag op basis van een 38-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
Je standplaats is Zwolle.      

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie, Huisartsenpost Zwolle
Postcode 8025 AV
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 14-04-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 01-06-2023
Nummer 119363
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie