Doktersassistent Triagepost Medrie (Triagist)
Medrie

Functieomschrijving

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s

doktersassistent Triagepost / triagist

- 8 -14 uren per week -

- avond-,  nacht- en weekenddiensten -

De Triagepost Medrie (TPM) in Zwolle ondersteunt de huisartsenposten en dienstenstructuren in de regio’s Zwolle, Flevoland en Hardenberg in avond, nacht en weekenduren op adequate wijze. Je werkt in een team met ongeveer 65 collega’s. Per kwartaal geldt een rooster. Op een zaterdag werk je met een groot team van 28 collega’s verspreid over de hele dag. Avonden zijn iets rustiger waardoor je met acht collega’s werkt. Elke dienst is er een coördinerend doktersassistent aanwezig. Bij haar kun je terecht voor vragen, zij regelt pauzes en coördineert de werkstroom. Op de TPM werkt een team regieartsen, zij verzorgen telefonisch consulten, autoriseren jouw adviezen en zijn vraagbaak voor jouw medisch inhoudelijke vragen.

De TPM staat voor goede kwaliteit van triage. Jouw toekomstige collega’s zijn zeer gemotiveerd en betrokken bij hun werk. Regelmatig zie je je collega’s ook buiten de diensten om tijdens scholingen en bij het werkoverleg.
 

Inhoud van de functie

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten die tijdens avond, nacht en weekend een beroep doen op een huisarts.
 • Je adviseert over zelfzorgmogelijkheden en regelt, zo nodig, de consult- en visiteafspraken voor de huisartsen.
 • Je doet telefonische triage en handelt daarmee de hulpvraag van de patiënt af door de juiste actie en urgentie te bepalen.
 • Je werkt met de Nederlandse Triage Standaard en rapporteert gegevens in een digitale patiëntenkaart.
 • Je verwijst zo nodig, in overleg met regiearts, de patiënt door naar andere zorginstellingen.
 • Signaleert knelpunten bij de uitvoering van de werkzaamheden, doet voorstellen ter verbetering en informeert de manager hierover.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

 

Wij vragen

 • Afgeronde opleiding doktersassistent of verpleegkundige niveau 4/verpleegkundige-A.
 • Werkervaring in de huisartsenzorg of vergelijkbare werkomgeving is vereist.
 • Ervaring met het protocollair werken (volgens de NHG-richtlijnen).
 • Ervaring met geautomatiseerde systemen.
 • Communicatief- en besluitvaardig.
 • Stressbestendigheid.
 • Woonachtig in een straal van 50 kilometer vanaf Zwolle.

Inschaling

Wij bieden

Een functie waarin je je ontwikkelt tot triagist en bijdraagt aan de kwaliteitsdoelstelling van Medrie. Na je diplomering kies je jaarlijks scholing uit een scholingsprogramma en als je het leuk vindt neem je deel aan werkgroepjes.

Wij bieden eerst een arbeidsovereenkomst voor de periode van zeven maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg en op basis van een 38-urige werkweek. De functie is ingedeeld in functieschaal 4, naast je basissalaris ontvang je een toeslag voor avond-, nacht- en weekenddiensten (30 – 50%), op feestdagen geldt een toeslag van 50% en een 100% compensatie voor elk gewerkt uur. In november is er een eindejaarsuitkering van 6%.

Tijdens je dienstverband word je opgeleid voor het erkende diploma triagist, waardoor je doorgroeit naar functieschaal 5. In het opleidingstraject krijg je theorieles, neem je deel aan de landelijke kennistoets en evalueren en beoordelen we triagegesprekken. Enkele collega’s coachen en beoordelen.

Al in het bezit van het diploma triagist? Dan stroom je direct in functieschaal 5 in.

Bijzonderheden

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op onze website: www.medrie.nl en voor vragen kun je contact opnemen met operationeel manager Arina Brinkman, telefoon (038) 455 62 26.
Reacties met curriculum vitae kun je sturen via de website van Medrie. Na reactie ontvang je eerst een uitnodiging voor een kijkavond op de TPM, zodat je een goed beeld krijgt van het werk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Arina Brinkman (operationeel manager), telefoon (038) 455 62 26
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 03-06-2016
Ingangsdatum 1 september 2016
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 28433
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Medrie is een serviceorganisatie voor huisartsen in de regio’s Zwolle, Flevoland en Hardenberg. We faciliteren, ondersteunen, organiseren en vernieuwen de huisartsenzorg vanuit het collectief. Op dit moment ondersteunen we met 74 FTE (181 medewerkers) zo’n 270 huisartsen in hun zorg aan ruim 600.000 patiënten. Samen sterk in het dna van Medrie Goede zorg, professioneel en dicht bij de patiënt. Dát is waar het werk van onze huisartsen om draait. Maar goede zorg blijven bieden, kan niet meer alleen. Dat constateerden ook de oprichters van Medrie in 2009. Zij besloten de handen ineen te slaan. En daarmee zit samen sterk verankerd in het dna van Medrie. Medrie werkt voor huisartsen. Medrie werkt voor huisartsen. Zij ontzorgt en ondersteunt hen in alles rondom hun zorg voor patiënten. Daarin groeit Medrie nog ieder jaar: richting de drijvende kracht achter de huisartsen in de regio. En dat draagt bij aan goede huisartsenzorg, nu en in de toekomst. Wat Medrie doet. • Medrie faciliteert de huisartsenspoedzorg met een dienstenstructuur en vier huisartsenposten, ondersteund door de Triagepost. • Medrie ondersteunt de aangesloten huisartsen bij hun ondernemerschap. Bijvoorbeeld door contractering van ketenzorgprogramma’s bij de zorgverzekeraar, tijdelijke overname van een praktijk en onderzoek naar nieuwe projecten. • Medrie organiseert collectieve zaken rondom huisartsenzorg in de regio, zoals scholing. Maar bijvoorbeeld ook initiatieven voor kwaliteitsverbetering en patiëntervaringsonderzoek. • Medrie vernieuwt de zorg. Dat wordt de komende beleidsperiode (2017-2020) steeds meer merkbaar. Medrie wil samen met haar stakeholders inspelen op de toekomst van huisartsenzorg. Voor huisartsen en zorg- en welzijnsorganisaties wil Medrie nog meer de verbindende partner zijn bij zorginnovatie, met de (verander)kracht in de regio als basis.

Meer over Medrie