DOKTERSASSISTENTE (voor 24 tot 32 uur per week)
SHT-THOON B.V.

Functieomschrijving

LET OP: SHT-THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk. Dit is dus geen vacature van SHT-THOON zelf.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten zowel aan de balie als aan de telefoon. We zoeken een collega die bekwaam is in het uitvoeren van medisch technische handelingen en telefonische triage als een uitdaging ziet.

Wie ben je?
Een enthousiaste en gediplomeerde doktersassistente met goede communicatieve vaardigheden. We zien het als een uitdaging om onze zorg steeds beter te organiseren en zijn daarom actief bezig met continu verbeteren.

Jou herkennen wij direct door jouw open, energieke en representatieve uitstraling. Je hecht grote waarde aan het nakomen van afspraken en aan nauwkeurigheid en tijdigheid (afspraak is afspraak). Je bent een teamplayer, stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis humor, want dat stellen wij meer dan op prijs!

Over het Gezondheidscentrum Hasseler Es
Het Gezondheidscentrum Hasseler Es - Hengelo biedt geïntegreerde eerstelijnszorg aan, waarbij de kwaliteit van de zorg centraal staat. De huisartsenpraktijken maakt deel uit van het gezondheidscentrum en bestaat uit 6 huisartsen, 7 assistenten, 2 POH’er GGZ, 3 POH’ers Somatiek en een praktijkmanager. Zij leveren zorg aan ca 10.800 patiënten. De praktijk is tevens een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistentes. Er is een uitstekend contact opgebouwd met de overige disciplines in het gezondheidscentrum.

Functie eisen

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot doktersassistente
  • Ervaring met Promedico ASP is een pre

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie! De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO. En natuurlijk ook: Fruit op het werk, elke vrijdag verse broodjes en andere personeelsactiviteiten.

Bijzonderheden

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te mailen naar [email protected] t.a.v. mevrouw B. Bijl.

Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail of bel:
Email: [email protected] t.a.v. mevrouw B. Bijl
Telefoon: 06-34174710 (Manager Nur Aydin)
Website: www.gezondheidscentrumhasseleres.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties lopen niet via ZorgSelect, maar via  bovengenoemde link. SHT-THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk. 

Type Vacature
Organisatie SHT-THOON B.V.
Locatie Gezondheidscentrum Hasseler Es
Postcode 7558 BV
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 15-05-2023
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 120075
Doorsturen Bekijk PDF

SHT-THOON B.V.

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) en Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland (THOON) hebben per 1 mei jl. hun krachten gebundeld in de fusieorganisatie SHT-THOON. Samen verzorgen wij zowel de spoedzorg als de chronische zorg en zorgvernieuwingsprojecten in ons verzorgingsgebied (rondom Enschede en Hengelo).

Meer over SHT-THOON B.V.