Doktersassistente. Ben jij op zoek naar een leuke baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
SHT-THOON B.V.

Functieomschrijving

LET OP: SHT-THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk. Dit is dus geen vacature van SHT-THOON zelf.

Huisartsenpraktijk Ootmarsum is een hecht, gezellig team in een goed georganiseerde en moderne praktijk. Het team bestaat uit 5 huisartsen, 6 praktijkassistentes, 3 POH-S, 2 POH’ers GGZ (volwassenen en jeugd) en een praktijkmanager. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening.

Naar wie zijn wij op zoek: Een enthousiaste en gediplomeerd doktersassistente, die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Flexibiliteit en een servicegerichte instelling zijn een vereiste. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten voor praktische vragen en plant afspraken in voor spreekuren, telefonische spreekuren en huisbezoeken.
Verder kunnen patiënten bij je terecht in een spreekuur voor onder andere het meten van bloeddruk, oren uitspuiten, uitstrijkjes, zwachtelen en wondverzorging.
Uiteraard heb jij hart voor de zorg, en houd jij je hoofd koel in hectische situaties.

Wat bieden wij jou:
Een afwisselende baan bestaande uit telefoon- en baliewerk, administratieve handelingen en een eigen assistentenspreekuur Dit alles in een enthousiast team waar samenwerken in een prettige, informele sfeer belangrijk is.

Functie eisen

- Je bent een gediplomeerde Doktersassistente
- Je bent flexibel en collegiaal

Inschaling

 Volgens CAO Huisartsenzorg

Bijzonderheden

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Mail dan je motivatie en CV naar [email protected]
Wil je eerst nog meer informatie neem dan contact op met Manon Boers, praktijkmanager 0628932764.

Sollicitaties lopen niet via ZorgSelect, maar via  bovengenoemde e-mailadres. SHT-THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk. 

Type Vacature
Organisatie SHT-THOON B.V.
Locatie Huisartsenpraktijk Ootmarsum
Postcode 7631 AZ
Stad Ootmarsum
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum Per direct of in overleg
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 118318
Doorsturen Bekijk PDF

SHT-THOON B.V.

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) en Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland (THOON) hebben per 1 mei jl. hun krachten gebundeld in de fusieorganisatie SHT-THOON. Samen verzorgen wij zowel de spoedzorg als de chronische zorg en zorgvernieuwingsprojecten in ons verzorgingsgebied (rondom Enschede en Hengelo).

Meer over SHT-THOON B.V.