Eerst verantwoordelijk verzorgende - Kleinschalig wonen De Groene Hoven
KleinGeluk

Functieomschrijving

Afwisselend, dankbaar en gezellig: dat kenmerkt werken bij KleinGeluk. Kies voor werk dat gelukkig maakt! Jij maakt het verschil, gericht op zowel onze cliënten als medewerkers. Bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde: met persoonlijke geluksmomenten maken wij elke dag de moeite waard.

Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Breng jij een glimlach op het gezicht van de cliënten en wil jij je verder ontwikkelen binnen de ouderenzorg? Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou! KleinGeluk is voor locatie De Groene Hoven op zoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV), uren in overleg bespreekbaar.

Locatie De Groene Hoven is een kleinschalig woonzorgcentrum en bevindt zich in de wijk Kerschoten in Apeldoorn. De bewoners ondersteunen wij met zorg, welzijn en behandeling.

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Magnolia en Jasmijn op locatie De Groene Hoven krijg je als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) de verantwoordelijkheid om samen met het team de dagelijkse verzorging/verpleging aan de bewoners te verlenen. Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door verzorgende IG en woonassistenten. Mede in overleg met de regieverpleegkundige, stel je als EVV’er een passend, actueel en compleet zorgplan op en coördineert de uitvoering van de zorg- en dienstverlening bij de cliënten. Jij bent samen met het team het aanspreekpunt voor de cliënten en de familie.

Vanwege de uitdagende zorgvraag biedt het diversiteit in het uitvoeren van (verpleegtechnische) handelingen, verzorging en begeleiding van de bewoners. De rol als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is daarmee erg afwisselend en veelzijdig.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste ervaren collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG). Bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV-er) is gewenst, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar als verzorgende wel toe bent aan een vervolgstap, nodigen wij je uit om te solliciteren;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd) uren in overleg;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.254,43 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Wil je eerst komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Joke Diekmann (Locatiemanager De Groene Hoven), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Kleinschalig wonen locatie De Groene Hoven (de Vlier)
Postcode 7315 EE
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 11-05-2023
Nummer 119999

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk