Eerst Verantwoordelijk verzorgende - TZ Nieuw Zuidzicht
KleinGeluk

Functieomschrijving

Thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht is gevestigd aan de Roekenhof in Apeldoorn Zuid. Het team werkt in de zorgwoningen van het wooncomplex en in de wijk binnen de Gemeente Apeldoorn. Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! En daar zijn we trot op.

Vanwege pensionering van onze collega, zijn we voor thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht opzoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling in de thuiszorg? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Binnen het thuiszorgteam Nieuw Zuidzicht ben je als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende verantwoordelijk voor het verlenen van de dagelijkse verzorging/verpleging aan de bewoners volgens de afspraken uit het cliëntendossier. Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende stel je een passend, actueel en compleet zorgplan op en coördineer je de uitvoering van de zorg- en dienstverlening bij cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt en ook voor de familie.

Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door (wijk)verpleegkundigen, verzorgende IG (EVV), zorgassistenten. Het team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG); bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV-er) is gewenst, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar wel toe bent aan een vervolgstap, nodigen we je uit om te reageren. Het volgen van een EVV-training behoort tot de mogelijkheden;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, minimaal 20 uur per week;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 3.159,64 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek! Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom op onze locatie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie, De Arkel
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 71811
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk