Eerst Verantwoordelijk verzorgende - Thuiszorg
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Voor ons thuiszorgteam De Lindenhove (Loolaan te Apeldoorn) binnen KleinGeluk zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega in de functie van eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV-er) die samen met het team de zorgverlening verder uit wil breiden. Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Maak jij iedere dag de moeite waard van onze cliënten? Dan zoeken wij jou!

Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn. Je start je dienst samen met je collega’s op vanuit de werklocatie van KleinGeluk. Het team wordt gevormd door een (wijk)verpleegkundige, verzorgende IG en helpende. Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende regel je alles m.b.t. het zorgplan van de aan jou toegewezen cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt. Je verricht daarnaast zelfstandig kwalitatief goede zorg aan de cliënten. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zoeken en ouderen in de thuissituatie.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren collega om prettig mee samen te werken, die mee wil denken aan kwaliteitsverbeteringen, teamontwikkeling en zelforganisatie.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

·       Je bent in het bezit van een MBO diploma Verzorgende IG (niveau 3) bij voorkeur aangevuld met een training EVV;

·       Ervaring in de functie van EVV-er is een pré. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar het wel leuk vindt om te ondersteunen, nodigen we je uit om te reageren. Binnen het thuiszorgteam De Lindenhove is het mogelijk om je hierin te ontwikkelen, er volgt een training in 2022;

·       Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep (ouderen) en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;

·       Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;

·       Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;

·       Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;

·       Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;

·       Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

·       Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

·        Parttime dienstverband, voor minimaal 20 uur per week;

·        Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal 3.060,18 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;

·        Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

·        KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Herken jij je in het profiel en ben je op zoek naar een goede werk- en privébalans, dan wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en de werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 30-11-2021
Ingangsdatum 13-10-2021
Nummer 71811
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over KleinGeluk