Eerst Verantwoordelijk Verzorgende
Noorderboog

Wil jij werken in een ambitieus, kwaliteitsgericht en solide team?

Waar we bewoners met geduld en humor zichzelf laten zijn en waar gezelligheid hoog in het vaandel staat? Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Klopt jouw hart sneller terwijl je dit leest?
Dan ben je van harte welkom om ons team als Eerst verantwoordelijke verzorgende te versterken!

Waar kom je te werken?

Op een schitterende locatie in het hart van Wilhelminaoord vormen 52 appartementen, inclusief drie echtparenkamers en vijf kamers voor tijdelijk verblijf, samen woonzorgcentrum De Menning. Daarnaast zijn er 26 aanleunwoningen. Onze zorg- en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. We gaan daarbij uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect.

Wat ga je precies doen?

Als eerst verantwoordelijk verzorgende ben je de eerste aanspreekpersoon voor de bewoner en zijn/haar mantelzorgers. Samen ga je, in samenspraak met de verpleegkundige kijken, hoe je de zorg rond de bewoner kunt organiseren. Daarbij neem je initiatief in het overleg met je collega's en/of eerste hulpverleners. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook zo afwisselend maakt.

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Je hebt een afgeronde opleiding EVV of bent bereid deze te volgen;
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, beschikt over goede communicatieve, coachende vaardigheden, bent organisatorisch en administratief sterk;
  • Je bent betrokken, creatief, staat open voor veranderingen, bent flexibel en kritisch;
  • Je levert kwaliteit en draagt graag bij aan de optimalisering van de zorg en het dienstverleningsproces;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook van nature een teamspeler want je weet: zorg verlenen is altijd teamwork!

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 40 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jantina van der Weide, leidinggevende zorg en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 58 09 57.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór  10-12-2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457075
Organisatie Noorderboog
Locatie De Menning
Postcode 8384ED
Stad Wilhelminaoord
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jantina van der Weide - 06 - 53 58 09 57
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 25-11-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73168
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog