Eerst verantwoordelijk verzorgende
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, Regelneef! Heb je een momentje?

 

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan en onderhoudt het contact met alle betrokkenen van de aan jou toegewezen cliënten. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken? Ons team van groepswoning somatiek is erg nieuwsgierig naar jou.

Jij bent als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de aan jou toegewezen cliënten. Je coördineert, ondersteunt en organiseert het welzijn en zorg, en zorgt hierin voor continuïteit. Je onderhoudt contact met alle betrokkenen: de cliënt, familie en/of mantelzorger en professionals van andere disciplines. Je legt de relevante zaken vast in het zorgleefplan. Naast de toegewezen uren als EVV-er werk je mee in de teams van groepswonen. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt samen met jouw collega’s voor een veilige en geborgen omgeving voor de cliënten. Je werkt in een taakvolwassen team onder verantwoordelijkheid van een regiomanager. Naast de toegewezen uren als EVV’er werk je mee in het team groepswonen.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG en hebt ervaring in de rol van EVV’er en/of hebt onlangs de EVV cursus afgerond. Daarnaast ben je in het bezit van een certificaat BHV. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Over ons

Beth San
Het moderne gebouw met frisse kleuren bestaat uit 24 appartementen woonzorgcentrum en vijf groepswoningen waarvan 4 groepswoningen PG en 1 groepswoning somatiek.
Het team werkt vanuit ‘belevingsgerichte zorg’. Dit betekent dat medewerkers zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en de beleving van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten zelf zoveel mogelijk de regie over hun leven houden.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Inschaling

Kom jij ons team somatiek versterken? We komen graag met je in contact!
Je wordt als EVV ingeschaald in FWG 40 van de CAO VVT (€2.068,21 – €3.060,18) en je bent beschikbaar voor 24 uur per week incl nachtdiensten.
Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers-event

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager) via tel. 06-23400787 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie  in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 261
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Beth San
Postcode 7121EG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 16-03-2022
Reageer voor 23-01-2023
Ingangsdatum 16-03-2022
Nummer 109096

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)