Eerst Verantwoordelijk Woonbegeleider CPV (gerontopsychiatrische zorg) 24-32 uur Beekbergen
Atlant

Functieomschrijving

Houd jij van een dynamische werkomgeving, waar je constant moet schakelen? En waar je naast psychische zorg ook 24-uurs zorg biedt aan kleurrijke mensen? Wij hebben ruimte voor een:
Eerst Verantwoordelijk Woonbegeleider CPV (gerontopsychiatrische zorg)
24-32 uur Beekbergen

Kom jij ons team versterken
Marken Haven is een locatie binnen Atlant. Wij werken voor mensen met een bijzonder verhaal. Kleurrijke, originele, creatieve, ontwapenende, sterke, beschadigde, angstige, of vrolijke mensen, die verschillende rollen in hun leven hebben vervuld. Die vaak ook te maken hebben met veel verlies. Verlies van controle over gedachten, sociale contacten, fysieke gezondheid en autonomie. Die ondanks dat verlies veel in huis hebben en gezien willen worden in hun mens zijn. 
Deze mensen hebben een chronische psychiatrische aandoening waardoor ze moeite hebben met de dagelijkse dingen, met zelfstandig leven en het beïnvloedt hun gedrag en de omgang met anderen. Er is dus ook sprake van verlies van zelfregie. Naast de chronisch psychiatrische aandoening is een stapeling van problematiek op verschillende domeinen zoals cognitie, lichamelijk functioneren, sociaal functioneren en of ADL. De bewoners hebben daarom dagelijks behoefte aan intensieve verzorging en verpleging, behandeling, begeleiding en monitoring. Lees hier meer over de doelgroep CPV.


“Samen kunnen lachen, maar er ook kunnen zijn voor de bewoner als het wat lastiger gaat in zijn/haar leven. Dat geeft gewoon een zinvol gevoel.”
Lotje Pieper (woonbegeleider Marken Haven).

Wat ga je doen
Je begeleidt bewoners en bepaalt samen met je collega’s wat de beste zorg is en hoe de bewoners  zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. 
Daarnaast: 
• Ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en ben je contactpersoon voor de bewoner/naasten; 
• Signaleer je veranderingen in zorgbehoefte en in het gedrag van de bewoners;
• Zet je jouw kennis en energie, naast de zorg en de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten maar ook tijdens de maaltijden. 
Verder heb je  de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten en aandachtsgebieden, daar waar jouw voorkeur en expertise ligt, zoals nieuwbouw, Topcare of de verantwoordelijkheid voor het farmaceutisch beleid op de locatie. Het team bestaat uit verzorgenden, woonbegeleiders, helpende, afdelingsassistenten en verpleegkundigen. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je eigen persoonlijkheid en een goed ontwikkelde intuïtie zijn belangrijke factoren in deze functie. Dat zijn de factoren die je niet uit een boekje kunt leren, maar van binnenuit begrijpt.
Als jij een betrokken, proactieve woonbegeleider bent met een (bijna) afgeronde MZ/SPW niveau 4 diploma en die zich graag verder wil ontwikkelen, gaan we met plezier een gesprek met je aan. Geweldig wanneer je goed kunt signaleren en analyseren, buiten de gebaande paden en oplossingsgericht denkt en gedreven bent om ons expertisecentrum te optimaliseren. Qua werktijden ben je flexibel (dag, avond, nacht en weekend). 

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten 
Een plek waar je werkt met enthousiaste en betrokken collega’s, waar geen dag hetzelfde is. Waar jij je kunt ontplooien, met goede opleidingsmogelijkheden. Een vast contract krijgt voor 24-32 uur met een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3060,18 (CAO VVT FWG 40) op basis van 36 uur in de week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie in via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/eerst-verantwoordelijk-woonbegeleider-cpv-gerontopsychiatrische-zorg-24-32-uur-beekbergen/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Een dagdeel meelopen op locatie is onderdeel van de  procedure. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter) 06 22 06 25 08.  

Type Vacature
Intern nummer 86-21
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Begeleider wonen
Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 14-09-2021
Nummer 71093
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant