Eerst verantwoordelijke verzorgende - somatiek
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Waarbij je in communicatie en in verbinding met elkaar samenwerkt in een omgeving waar ruimte is om jezelf te ontplooien? Atlant zoekt voor onze prachtige locatie De Loohof een

Eerste Verantwoordelijke Verzorgende(n) 
24-36 uur.
Kom jij ons team versterken 
Het werken op locatie De Loohof is heel afwisselend. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. Ons team bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Het zijn allemaal vaste krachten en dit betekent dat onze bewoners vaste gezichten zien. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. 
De dynamiek bij De Loohof vraagt om een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de bewoner. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren! Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?


”We stimuleren bewoners om ook mee te helpen met koken. Dat vinden ze ook leuk. Na overleg doen ze samen de boodschappen, zoeken hun eigen producten uit. Moeten hierdoor zelf in beweging komen, dit geeft hun weer andere prikkels in een andere omgeving. Dat ervaart iedereen als positief”
Onur Yilmaz (verzorgende IG bij Atlant)


Wat ga je doen
Als EVV zorg je er samen met je collega’s voor dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg en verpleging in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als EVV ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en ben je contactpersoon voor de bewoner en zijn of haar familie. 
Binnen de Somatische verpleeghuiszorg (SOM) hebben mensen verpleeghuiszorg nodig, omdat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige lichamelijke aandoening. En natuurlijk kijk jij als EVV met een goede klinische blik, zodat je direct weet wat er op zorg gebied nodig is.

Functie eisen

Wat neem jij mee 
Uiteraard een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige MBO , met aanvullend een erkend EVV diploma of ambitie deze te gaan volgen. Daarnaast: 

• Houd je van mensen;
• Kan je goed overzicht houden en rust bewaren;
• Heb je een proactieve werkhouding;
• Weet je snel te schakelen en alles in goede banen te leiden;
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om het weekeinde te werken; 
• Ben je gewend om in mogelijkheden te denken; 
• Bied je ondersteuning gericht op zelf- en samenredzaamheid; 
• Heb je een goed humeur, ben je leergierig en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden je een werkplek bij een proactieve organisatie, we geven je de ruimte om te ontplooien en jezelf te zijn. Verder bieden wij jou;
• De mogelijkheid voor een vast contract; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-36 uur in de week); 
• Een goed bruto maandsalaris EVV ( maximaal 3060,18 FWG 40);
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel;
• Werken bij een werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbiedt om deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren” of de link; https://www.atlant.nl/vacature/eerste-verantwoordelijke-verzorgenden-somatiek/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding. 

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Claudia Verheggen, recruiter, op 06 82 52 69 43 of met Wendela de Visser,recruiter, 06 22 06 25 08. 

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 69-21
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum De Loohof (Atlant)
Postcode 7314GD
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 29-07-2021
Reageer voor 04-10-2021
Ingangsdatum 29-07-2021
Nummer 70175
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant