Eerst Verantwoordelijke Verzorgende somatiek WZC Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan en onderhoudt het contact met alle betrokkenen van de aan jou toegewezen bewoners. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma nivo 3 verzorgende IG (of niveau 4) en hebt enkele jaren hierin ervaring op gedaan. Je bent in ieder geval bereid om je als EVV’er verder te ontwikkelen en een opleiding voor EVV’er te volgen die Marga Klompé je aanbiedt. Wenselijk is dat je in het bezit bent van het certificaat BHV of bereid deze te volgen. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Jij bent als EVV’er verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de aan jou toegewezen bewoners. Je coördineert, ondersteunt en organiseert het welzijn en zorg, en zorgt hierin voor continuïteit. Je onderhoudt contact met alle betrokkenen: de bewoners, zijn/haar familie en/of mantelzorger en professionals van andere disciplines. Naast de toegewezen uren als EVV’er werk je mee in het team van een Groepswoning Somatiek/Woonzorgcentrum in wisselende diensten.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor bewoners. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

Over je functie

Eerste Verantwoordelijk Verzorgende:
 schaal FWG 40 van de CAO VVT;
 Voorkeur minimaal 24 uur per week (in overleg). Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 8% vakantiegeld, en 8,33% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Joris Schuurmans (regiomanager) via 0543- 546362 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 27 maart a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 445
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Vredense Hof
Postcode 7101LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-02-2023
Reageer voor 27-03-2023
Ingangsdatum 07-02-2023
Nummer 117665

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)