Eerste Verantwoordelijk Begeleider - PG
Atlant

Functieomschrijving

Vind jij het ook belangrijk dat bewoners met dementie zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren? Voor onze afdeling verpleeghuiszorg voor mensen met dementie in locatie Koningin Wilhelmina hebben we ruimte voor een:


Eerste Verantwoordelijk Begeleider 
24-32 uur

Dementie, specialistische zorg en dagbehandeling 
Dementie is een van de specialismen van Atlant. Naast onze andere locaties biedt Koningin Wilhelmina woonruimte, zorg en behandeling aan bewoners die ermee te kampen hebben.

Kom jij ons team versterken
Het nieuwe Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina ligt in de Apeldoornse wijk Anklaar. Midden in de levendige woonwijk, tegenover het vernieuwde winkelcentrum Anklaar.
Op de eerste verdieping  bevinden zich 38 zit-slaapkamers met 6 grote huiskamers met keuken, voor mensen met dementie.

Wat ga je doen
Als eerste verantwoordelijk begeleider (EVB) begeleid je bewoners met dementie en zorg je er samen met je collega’s voor dat de bewoners  zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven functioneren. Je biedt zorg in de woonsituatie. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als EVB ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan en ben je contactpersoon voor de bewoner/naasten. Je signaleert veranderingen in de zorgbehoefte en in het gedrag van bewoners en geeft deze signalen door. 
Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Wil mevrouw Yilmaz liever nu met je wandelen dan gewassen worden omdat de zon zo lekker schijnt? Wil meneer Janssen om 24.00 uur naar bed?  Dan doen we dat gewoon. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners.
Verder:
• Heb je een MZ4 achtergrond of een SPW4 achtergrond bij voorkeur met EVV/EVB-opleiding of bereid deze te gaan volgen en heb je ervaring en affiniteit met de doelgroep PG; 
• Heb je geduld en doorzettingsvermogen voor het uitvoeren van de verzorgende en begeleidende werkzaamheden; 
• Werk je ordelijk en systematisch. Dit is vereist voor het consequent begeleiden en het opstellen van het zorgleefplan;   
• Heb je kennis van de belangrijkste onderdelen van het verzorgende/verplegende beroep, zoals methodische uitvoering, instrumenteel technische vaardigheden en agogische vaardigheden;
• Bied je ondersteuning gericht op zelf- en samenredzaamheid; 
• Zorg je voor goede mondelinge en schriftelijke rapportages en overdrachten; 
• Neem je actief deel aan communicatie met bewoners, teamvergaderingen en multidisciplinair overleg;
• Beschik jij over organisatorische- en schakelvaardigheden.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
• De mogelijkheid voor een vast contract; 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3060,18 (CAO VVT FWG 40); 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/eerste-verantwoordelijk-begeleider-pg/. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier. 

Heb je nog vragen?
Bel of app dan met Wendela de Visser (recruiter), 06 22 06 25 08.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 79-21
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina (Atlant)
Postcode 7323DW
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 20-09-2021
Ingangsdatum 07-09-2021
Nummer 70912
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant