Eerstverantwoordelijk verzorgende/verpleegkundige de Hoge Weide in Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners en ondersteunen waar je kan en het onderhouden van contact met alle betrokkenen van de aan jou toegewezen bewoners. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit

Je komt terecht in een team waarin je de sfeer het beste kunt beschrijven als gezellig, gemotiveerd en betrokken. In het team werk je samen met gastvrouwen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Doordat wij werken met verschillende diversiteit en kwaliteit binnen een klein team voelt iedereen zich veilig en zijn wij erg collegiaal. Jij maakt je samen met ons hard voor de beste zorg voor onze cliënten en dat doen we met aandacht, respect en liefde voor ons vak. Naast onze focus voor de zorg voor onze cliënten, krijgen medewerkers ook de nodige aandacht. Denk aan scholing en ontwikkeling voor onze collega’s. Kun jij je vinden in de bovenstaande omschrijving dan zijn wij op zoek na jou en hopen wij dat jij met jouw kwaliteiten ons team komt versterken.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG en hebt ervaring in de functie van EVV’er en/of hebt onlangs de EVV cursus afgerond of bent bereid deze te volgen. Of je bent in het bezit van een mbo diploma verpleegkundige. Daarnaast ben je in het bezit van een certificaat BHV of bent bereid deze te behalen. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Jij bent als EVV’er of verpleegkundige verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de aan jou toegewezen bewoners. Jij weet als geen ander kritisch te zijn op de voortgang in de kwaliteit van zorg en weet deze op de juist wijze te bewaken. Je kijkt, analyseert en kunt besluitvaardig richting geven aan de planning en organisatie van zorg en welzijn. Vanuit positieve gedachte weet jij op creatieve wijze te denken in mogelijkheden waarbij je gericht bent op het eindresultaat. Je signaleert hulpvragen bij je teamleden en weet op het juiste moment hierin zichtbaar te zijn. Tot slot kun jij vanuit jouw gedrevenheid en enthousiasme collega’s meenemen zodat wij als team zorgen voor het beste van elk moment voor onze bewoners. Naast de toegewezen uren als EVV’er werk je mee in het team van afdeling Nettelhorst (Kleine Markt).

Inschaling

Eerst verantwoordelijk verzorgende of verpleegkundige

 • schaal FWG 40 van de CAO VVT (als EVV) en schaal FWG 45 van de cao VVT (als verpleegkundige)
 • minimaal 24 uur per week
 • 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 • fijne extra’s, zoals:
  - een fietsplan en/of digitale middelen
  - korting bij sportscholen
  - collectieve zorgverzekering
  - arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Bel dan even met Marco Jong (Regiomanager Lochem/Laren) via 06 - 57 99 88 25 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 25 mei 2022 in.

Type Werkplein
Intern nummer 297
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 25-05-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Nummer 110833

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)