Elver/ Adviseur Veiligheid en Inkoop/ 32 tot 36 uur pw/ Nieuw Wehl
Elver

Functieomschrijving

Elver/ Adviseur Veiligheid en Inkoop/ 32 tot 36 uur pw/ Nieuw Wehl

Elver is er voor mensen met een verstandelijk beperking, hun ouders en familie.

Onze missie is: “Er zijn” om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijk beperking. “Er zijn” betekent voor ons dat we er onvoorwaardelijk zijn, alert en aandachtig in relatie met cliënten. Elk verhaal telt en het verhaal van ieder mens is uniek.

 Ben jij de facilitair ondersteuner die de teams wil helpen om veilig te kunnen werken en kun jij ervoor zorgen dat teams kunnen werken met goede materialen en benodigdheden? Dat de prijs en kwaliteit goed in balans zijn en de service goed? Vind je het leuk om diverse werkzaamheden te hebben maar dat alles wel gericht is op het feit dat mensen bij Elver prettig kunnen wonen en werken en dat we de goede dingen doen met het geld dat we daarvoor ter beschikking hebben? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wie zoeken we?

Adviseur Veiligheid

Als adviseur Veiligheid draag je zorg voor de coördinatie van het veiligheidsbeleid van Elver. Je zorgt voor een goede borging, bewaking en uitvoering van het beleid. Je coördineert de BHV werkzaamheden, controleert en houdt toezicht op protocollen en handboeken op het gebied van voedselveiligheid, brandveiligheid en legionellabeheer.

Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Veiligheid bij en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de organisatie.

Adviseur Inkoop

Als adviseur Inkoop lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van operationeel inkoopbeleid voor de organisatie. Je treedt als procesbegeleider op bij inkooptrajecten en zorgt voor de goede match tussen de vraag en de uiteindelijke aankoop/contractering van producten en diensten. Je onderhandelt met leveranciers, maakt kostprijsberekeningen en stelt contracten op. Je levert input en denkt mee om een financieel gezonde bedrijfsvoering te realiseren en zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren door middel van goede inkoop

Plaats in de organisatie

De adviseur Veiligheid en Inkoop valt rechtstreeks onder de manager Support.

Inschaling

Wat bieden wij

Wij bieden jou een prettige werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%). Elver biedt diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met onder andere een fietsplan, pc-plan en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 50 conform FWG 3.0.

Bijzonderheden

Vervolg?

Je hebt tot 2 juli 2019 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop ‘solliciteren’.

Elver vraagt aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Inlichtingen

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou!

Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan Jacqueline Hunting op 06-20345156.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacqueline Hunting op 06-20345156.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-06-2019
Reageer voor 02-07-2019
Nummer 46486
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver