Elver/Arnhem/ Vakantiebaan/ tussen 1 juni en 1 oktober/ (m/v )
Elver

Functieomschrijving

Op zoek naar een uitdagende vakantiebaan waar je naast huishoudelijke werkzaamheden samen met de cliënten leuke activiteiten gaat doen?

Ben jij beschikbaar in de periode tussen 1 juni en 1 oktober 2019 en ben jij een kei in huishoudelijke diensten en heb jij affiniteit met de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op de Kemperbergerweg in Arnhem op zoek naar jou! Ben je beschikbaar in de periode tussen 1 juni en 1 oktober? Lees dan snel verder!

Organisatie?

In alles wat we bij Elver doen, staat de cliënt centraal. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. We werken met zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging.

Locatie Kemperbergerweg (Arnhem)

Op de Kemperbergerweg wonen 31 bewoners verdeeld over 5 groepen, in de leeftijd van 7 t/m 26 jaar. Op groep 1 wonen 8 kinderen/jongeren vanuit een vrijwillig of gedwongen kader waar sprake is van gedragsproblematiek. Groep 2 is een begeleidingsgroep onderverdeeld in twee groepen, op de 1e verdieping 4 bewoners en op de 2de verdieping (de Uitkijk) 5 bewoners. Op de Uitkijk maken de bewoners zich in de ochtend zelf klaar voor school of dagbesteding. Pas ‘s middags komt hier een begeleider. De bewoners op groep 2 hebben een lichtverstandelijke beperking en veelal hechtingsproblematiek. Op groep 3 wonen 6 bewoners, dit is een groep waar nagenoeg geen agressie voorkomt hier werken de begeleiders dan ook alleen. De grootste valkuil op deze groep is dat het niveau van de bewoners wordt overschat. Groep 4 bestaat uit 11 bewoners, de problematiek binnen deze groep is erg divers maar alle bewoners zijn in staat zich verbaal redelijk goed te uiten. Binnen deze groep zijn regels duidelijk maar kan er af worden geweken wanneer daar behoefte toe is en wanneer de bewoner in staat is hiermee om te gaan. Groep 5 is een woning met 6 (jong)volwassenen, het is een begeleiding intensieve woongroep waar cliënten met een complexe zorgvraag wonen. De nadruk bij deze groepen ligt op het opbouwen van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie en het bieden van een betekenisvolle invulling van het dagelijks leven.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Functie?

Wij bieden jou een afwisselende vakantiebaan van 20 uur per week waarin jij ervaring op kan doen binnen de gehandicaptenzorg. De functie zal voor 50% bestaan uit huishoudelijke werkzaamheden en 50% uit de begeleiding van cliënten door samen leuke activiteiten te doen

Wat vragen wij van jou en wat biedt Elver?

Wij zoeken collega’s die minimaal 4 aaneengesloten weken beschikbaar zijn in de periode van 1 juni tot 1 oktober 2019. Jij volgt een relevante (zorg)opleiding en hebt minimaal één stage afgerond.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg. Salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring. Voorwaarden en uren zijn bespreekbaar. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Bijzonderheden

Vervolg?

Zodra jij gesolliciteerd hebt, nemen wij contact met jou op om aan te geven of jij in aanmerking komt voor deze baan. Voldoe jij aan de eisen? Dan nodigen wij jou uit voor een gesprek en kun jij in de zomer van 2019 aan de slag!

Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan: Lieke van Halteren, 0314 696215 of mail lvhalteren@elver.nl.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Kemperbergerweg Arnhem
Postcode 6816 RL
Stad Arnhem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan: Lieke van Halteren, 0314 696215 of mail lvhalteren@elver.nl.
Functie(s) Begeleider assistent
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 21-05-2019
Reageer voor 01-09-2019
Nummer 45998
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver