Op zoek naar zingeving, dynamiek en afwisseling in je werk? Dan hebben wij een mooie baan voor je als Flexpoolmedewerker in een organisatie die ertoe doet!

Zoek jij een flexibele job waarin je al je kwaliteiten op het gebied van begeleiden, organiseren en je betrokkenheid met de kwetsbare medemens kwijt kunt?
Ben je ervaren en wil je werken in alle werksoorten die de hulpverlening biedt?
Of ben je juist op zoek naar het opdoen van ervaring?
Dan is flexpoolmedewerker net iets voor jou!

 

Wie zijn wij?
Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Je komt te werken in de regio Noordoost. De regio is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). Wij werken vanuit de gedachte dat ieder mens er toe doet en recht heeft op goede zorg. Wat zijn of haar afkomst of hulpvraag ook is. Onze drijfveren zijn rechtvaardigheid, solidariteit en professionaliteit. Met maatwerk willen we gerichte zorg bieden, waarbij wij uitgaan van de mogelijkheden en ontwikkelingskansen van elke individuele cliënt. Wij werken intensief samen met andere instellingen voor hulp- en zorgverlening, de gemeenten, woningcorporaties, bewonersorganisaties en overige belangrijke partijen.

Wat ga je doen?
De flexpool biedt je de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en ervaringen op te doen met diverse uitdagende doelgroepen in Groningen, Friesland, Drenthe, IJsselland en de Noordoostpolder. Je geeft begeleiding aan volwassenen en jeugd op individueel- en groepsniveau en werkt samen met hen aan herstel van het gewone leven.
Je bouwt zelfstandig mee aan een veilig en vertrouwd leefklimaat voor onze doelgroep van mensen die kampen met verslavingen gecombineerd met aanvullende problematieken.
Onze kernwaarden zijn samenhangend, vasthoudend, laagdrempelig en zingevingsgericht.