Ergotherapeut, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij werkervaring in de ouderenzorg?
 • Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 • Wil jij graag onderdeel uitmaken van de vakgroep Ergotherapie?

Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Je komt als Ergotherapeut te werken in een team van Ergotherapeuten dat onderdeel is van het Expertisecentrum binnen Carintreggeland. De vakgroep Ergotherapie bestaat uit een team van enthousiaste ergotherapeuten, die intra- en extramuraal werkzaam zijn.
De vacature is gericht op het uitvoeren van intra- en extramurale werkzaamheden, in eerste instantie in het werkgebied van de gemeente Hof van Twente. We bieden je een afwisselende baan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

De ergotherapeutische werkzaamheden zijn gericht op de behandeling van de ouder wordende mens, de begeleiding van mantelzorgers en de ondersteuning van professionele zorgverleners.
Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij het een voorwaarde is dat je multidisciplinair denkt en werkt. En laat dit nu nét jouw specialisme zijn! Lees je verder?

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie
 • Je hebt enige werkervaring in de ouderenzorg (WLZ PG en SOM, herstelzorg en EEE)
 • Je bent geregistreerd in het basis- of kwaliteitsregister paramedici
 • Je beschikt over grote mate van zelfstandigheid
 • Je kunt multidisciplinair werken
 • Flexibel, positief, open en communicatief ingesteld
 • In het bezit van rijbewijs B en de beschikking over een auto

Je vindt bij ons

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling!
 • Kans om jouw contract met meer uren uit te breiden
 • Een team met professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 55, met maximaal salaris van € 4.558,88 op basis van 36 uur per week
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. 

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je interesse in deze functie, maar toch nog enkele vragen? Je kan hierover contact opnemen met onze collega Ergotherapeut Barbara Grootenhuis: 06-34361710 
Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over het werken als Ergotherapeut? Bekijk hier onze site

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij collega Ergotherapeut Barbara Grootenhuis: 06-34361710
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 116459

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland