ERGOTHERAPEUT
Saxenburgh

Functieomschrijving

Ben jij een professional met passie voor de zorg? Ben jij iemand die bij wil dragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven bij mensen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de ouderenzorg is er plaats voor een

ERGOTHERAPEUT
gemiddeld 30 uur per week (83,33%)

Aanstelling vindt plaats voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging

De afdeling Revalidatie en Sportgeneeskunde van de Saxenburgh Groep bestaat uit Revalidatie-unit Vechtdal, 2 revalidatieartsen, een sportarts en een team paramedici werkende in de ouderen- en ziekenhuiszorg en op de RevalidatieUnit.

De afdeling bestaat uit de volgende disciplines: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, (medisch) maatschappelijk werk en diëtetiek. Het team paramedici bestaat uit circa 59 medewerkers.

Wat ga jij doen?
Je bent betrokken bij de diagnostiek en behandeling van cliënten in een multidisciplinaire setting. Daarnaast geef je adviezen aan de zorg, mantelzorgers en familie. Je werkt hierbij intramuraal op psychogeriatrische en somatische afdelingen / locaties en daarnaast extramuraal.

Ook lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling Revalidatie en Sportgeneeskunde. Het werkgebied van de ergotherapeuten reikt van de gemeente Coevorden tot de gemeente Hardenberg – Ommen.

Wat vragen wij van jou?

De zorg wordt steeds complexer. Dit vraagt om goed opgeleide, vakdeskundige medewerkers. Maar om met de verandering in de zorg om te kunnen gaan, is niet alleen vakdeskundigheid van belang. Wij zoeken een nieuwe collega die overstijgend denkt, een grote mate van zelfredzaamheid heeft en uitstekend samenwerkt. Essentieel is dat je net zo gepassioneerd bent voor de zorg als wij.

Je bent gedreven om de zorg rondom onze cliënten optimaal vorm te geven en je vindt kwaliteit, eigen regie en het bieden van goede zorg belangrijk.

We verwachten een flexibele houding met betrekking tot inzet uren per week.

Maar daarnaast;

 • heb je een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie
 • scholing t.a.v. AMPS, A-one, PRPP, ParkinsonNet is een pré
 • heb je kennis van en affiniteit met ouderen
 • wil je werken op somatische of psychogeriatrische afdelingen en in de 1e lijn
 • kan je zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken
 • heb je recente werkervaring
 • kan je omgaan met wisselende werkdruk en kunt prioriteiten stellen
 • heb je een flexibele inzetbaarheid qua verdeling uren, locaties en doelgroepen
 • heb je verantwoordelijkheidsgevoel
 • beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • ben je in bezit van een auto/rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende functie in de mooiste zorgorganisatie in onze regio. Je gaat werken met enthousiaste collega's op een kwalitatief sterke afdeling.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, FWG 55.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot en met 30 november 2019.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op 9 december.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Chantal Berentschot (0523 - 27 65 82). Je kunt ook mailen naar: c.berentschot@sxb.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.19.097
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Chantal Berentschot (0523 - 27 65 82 of c.berentschot@sxb.nl)
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 22-10-2019
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-12-2019
Nummer 49088
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh