Ergotherapeut ter vervanging van zwangerschapsverlof
TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)

Functieomschrijving

Functie-inhoud

  • Je verricht ergotherapeutische handelingen, met name op de revalidatie, chronische zorg en overbruggingszorg, die zijn gericht op het behandelen en begeleiden van oudere mensen.
  • Je neemt deel aan multi- c.q. interdisciplinaire overlegsituaties en stemt je werkzaamheden daarop af, mede volgens de richtlijnen van het individuele zorgleefplan en in overleg met andere disciplines.
  • Je adviseert de cliënt en de verpleging/verzorging zodat de afspraken uit het ergotherapeutische behandelplan geïntegreerd worden in het dagelijks leven.

Interesse?

Voor nadere informatie inzake deze vacature kun je contact opnemen met Maureen Krieger via telefoonnummer 0900-2453453. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton (tot 22-03-2019).

Functie eisen

Wij vragen

Je beschikt over een Hbo-opleiding Ergotherapie. Je bent geregistreerd in het (basis)kwaliteitsregister van paramedici. Parkinsonnet scholing en ervaring in de 1e lijn is gewenst. Je hebt specifieke kennis van de gevolgen van letsel en/of ziekte op het functioneren van cliënten in de verschillende levensfasen. Verder heb je kennis van hulpmiddelen en relevante regelgeving. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een positieve en proactieve instelling. Je bent flexibel, drukt je zowel mondeling als schriftelijk goed uit en kunt organiseren en plannen. Je hebt affiniteit met het werken met de oudere mens en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Je bent beschikbaar in bovengenoemde periode.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij TMZ. TMZ draagt de kosten die verbonden zijn aan de aanvraag VOG.

Inschaling

Wij bieden

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT;
  • Salaris FWG 55 (max.€ 4.021,18 bij een fulltime dienstverband);
  • Aantrekkelijke overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 019.013
Organisatie TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)
Locatie TriviumMeulenbeltZorg, in Almelo
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Maureen Krieger
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 08-03-2019
Ingangsdatum 8 juli 2019
Reageer voor 22-03-2019
Nummer 44264

TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1900 medewerkers en 1300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TMZ (TriviumMeulenbeltZorg)