Ergotherapeut waarnemer op oproepbasis
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Als ergotherapeut ben je, vanuit het Advies- en behandelcentrum, werkzaam in de ouderenzorg binnen diverse locaties van Azora, Careaz en Markenheem. Hier verricht je op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde onderzoek, behandeling, begeleiding en advisering aan cliënten zowel op somatische-, psychogeriatrische- als revalidatieafdelingen. Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden en neemt deel aan multidisciplinaire teams. Het betreft een oproepcontract als waarnemer waarbij je vooral werkzaam zal zijn in de intramurale setting.

Functie eisen

Zo ben jij

Door je open en geïnteresseerde houding ben je een prettige behandelaar voor je cliënten. Dit betekent dat je moeiteloos meeschakelt met de cliënten. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent cliëntgericht en proactief en je kunt zowel goed in teamverband  als zelfstandig werken. Daarnaast ben je gediplomeerd ergotherapeut (HBO) en geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici met de status 'kwaliteit geregistreerd'. Je hebt enige jaren werkervaring als ergotherapeut in de ouderenzorg en kennis van Intramed en ONS. Je bent flexibel beschikbaar en beschikt over een rijbewijs en auto.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als ergotherapeut kun jij bij Azora rekenen op:
• Een jaarcontract met de intentie om dit bij gebleken geschiktheid om te zetten in een vast contract.
• Een bruto maandsalaris conform CAO VVT in FWG 50.
• Een super leuke functie waarin je met veel verschillende doelgroepen werkt.
• Veel ontwikkelingsmogelijkheden.
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Martijn Jansen, onze Operationeelmanager Advies- en behandelcentrum Azora, via  0315-338260 of m.jansen@azora.nl.

Solliciteren

Kun je niet wachten om deze functie uit te gaan oefenen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/ergotherapeut-waarnemer-op-oproepbasis/ en solliciteer op de vacature ergotherapeut!

 

Type Vacature
Intern nummer 20190098
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 09-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 45027

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora