Ergotherapeut
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling ergotherapie bestaat uit een jong enthousiast team van 12 ergotherapeuten die werkzaam zijn op de locaties Almelo en Hengelo. De werkzaamheden bestaan uit een vast aantal uren revalidatie dagbehandeling met daarnaast poliklinische behandelingen. Dit kunnen patiënten van alle diagnosegroepen en leeftijdscategorieën betreffen. Elke therapeut behandelt bij voorkeur patiënten uit zijn eigen specialisatiegebied. Je voert vooral de ergotherapeutische werkzaamheden uit bij de categorie kinderen en chronische pijn patiënten.

Functie eisen

Je hebt een opleiding HBO ergotherapie. Je hebt ervaring of affiniteit met ergotherapeutische behandelingen bij chronische pijn patiënten en de neurologische patiënt. Je ziet uitdaging in de dynamiek bij het werken in een ziekenhuis hoort. Je bent flexibel ingesteld, kunt goed in teamverband werken, je bent ondernemend, resultaatgericht en sociaal vaardig. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is ter vervanging van zwangerschapsverlof. Het dienstverband kan per 01 juni in gaan tot en met 21 oktober. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 30 mei 2022.


Type Vacature
Intern nummer 2022-832
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609 PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Markink, unithoofd paramedische dienst of Marieke Duivelshof coördinator ergotherapie, telefoonnummer 088 708 3210.
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 24-05-2022
Ingangsdatum 01-06-2022
Nummer 110840

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT