Ervaren basisarts - vol- of deeltijd - Overkempe, Olst
De Seizoenen

Ervaren basisarts - voltijd of deeltijd Olst (Overijssel)

Binnenkort gaat een van onze basisartsen met pensioen.

Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste basisarts die ons team wil komen versterken, vanaf 16 uur per week.

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen

In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. De antroposofische mensvisie staat bij ons centraal, we geloven dat elk mens eigen talenten en mogelijkheden heeft.

Onze locaties zijn unieke woon- werkgemeenschappen, waar mensen samen wonen, werken en leven. Je voelt op de locaties de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap waar je je gezien kunt voelen, kun je tot ontwikkeling komen.

Als basisarts werk je op en vanuit de locatie Overkempe. Deze locatie is prachtig gelegenin de provincie Overijssel in het dorp Olst aan de IJssel, omringt door bossen en uitgestrekte uiterwaarden. Overkempe is een levendige cultuur-, woon- en werkgemeenschap met een diversiteit aan woongroepen en werkgebieden.

Je maakt deel uit van ons medisch team op Overkempe. Als we volledig op sterkte zijn, dan bestaat het team uit een Arts VG, twee basisartsen, een verpleegkundige in opleiding tot POH en doktersassistenten. Welkom op Overkempe en bij ons team!

Wat ga je doen?

Als basisarts ben je werkzaam voor zowel intramuraal wonende bewoners, als ook voor aan de organisatie verbonden cliënten die zelfstandig wonen. Je verleent medische zorg aan cliënten en verricht alle voorkomende medische handelingen. De zorgvragen van bewoners en cliënten zijn divers. Vaak is er extra aandacht nodig voor de verheldering van de zorgvraag en afstemming met de bewoner of cliënt en zijn of haar omgeving. Je hebt niet alleen oog voor de medische aspecten maar ook voor het welzijn en voor de mens zelf.

Je werkt direct samen met het medisch team, de gedragsdeskundige en woonbegeleiders van de locatie Overkempe. Tevens met de bij de locatie betrokken huisartsen. Locatie overstijgend werk je samen met de arts VG en basisarts van andere locaties binnen DeSeizoenen.

Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorginhoudelijk en medisch beleid en de ontwikkeling van ons medisch team.

Je participeert in een telefonische consultatiedienst in de avonden, nachten en in het weekend.

Wat bieden wij?
 • Een interessante functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie.
 • Direct een vast dienstverband met een arbeidsovereenkomst vanaf 16 uur per week. Het aantal uren bepalen we in overleg.
 • Een parttime dienstverband geeft jou de kans om elders waarnemingsdiensten te doen en op die wijze jouw BIG registratie te behouden.
 • Scholingsmogelijkheden zoals de basismodule antroposofie, een kennismaking met antroposofie voor hulpverleners Interdisciplinaire basismodule - Academie Antroposofische Gezondheidszorg (academieag.nl) en scholing gericht op jouw ontwikkeling of als aanvulling op jouw werk.
 • De functie is conform CAO Gehandicaptenzorg gewaardeerd in FWG 65 (tussen € 3.945,- en € 5.957,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%), een prima pensioenregeling (PFZW) en bedrijfsfitness met korting.
 • Je treft een professionele werksfeer en betrokken collegas in een bijzondere werkomgeving.
Wat vragen we van jou?
 • Je bent minimaal in het bezit van het diploma Basisarts en een geldige BIG registratie.
 • Je bent een gediplomeerd huisarts of hebt als basisarts een ruime werkervaring in de huisartsenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg of ouderengeneeskunde
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en onze antroposofische mensvisie.
 • Je werkt graag samen met diverse disciplines en bent communicatief vaardig.
 • Je voelt je professioneel verantwoordelijk en denkt in oplossingen en mogelijkheden.
Meer weten? Solliciteren?

Voor vragen of een informele kennismaking bij een kopje koffie, neem je contact op met Dennis Monincx, locatiedirecteur Overkempe, mobiel nummer 06 534 71 789 of [email protected]

Wist je dat DeSeizoenen een minder ernstig Corona-ziekteverloop heeft? Lees hier meer over het onderzoek Minder ernstig Corona-ziekteverloop bij locaties van DeSeizoenen : DeSeizoenen

Wil je alvast een kijkje nemen op Overkempe, klik hier voor een eerste indruk (video: Werken bij DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst. - YouTube of Vlog1 Overkempe - YouTube

Ben je al overtuigd en wil je solliciteren? Klik dan op solliciteren en stuur ons jouw Curriculum Vitae en een korte motivatiebrief.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 04-05-2023
Reageer voor 05-06-2023
Nummer 119835

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen