begeleider Wooncentrum Neede - Neede
Zozijn

Zie jij het als jouw opdracht om samen met een cliënt te onderzoeken wat zijn leven mooier en waardevoller maakt en geniet je ervan als hij, met jouw hulp, zijn doelen hierin bereikt? Ben jij een opgewekte collega met initiatief en lef?  Wij zoeken in Neede een

Ervaren Ondersteuner voor 24-28 uur per week

Wat ga je doen
De cliënten kunnen 24 uur per dag een beroep doen op de medewerkers. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en bij de vrijetijdsbesteding. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij
In Neede is aan de Borculoseweg 90 het Wooncentrum van Zozijn gesitueerd dat bestaat uit 13 appartementen met elk een eigen voordeur, huiskamer, slaapkamer en keukenblok. De cliënten hebben zelf de sleutel van hun voordeur. Er is een ontmoetingsruimte waar cliënten gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen als koffiedrinken, eten en spelletjes doen. Grenzend aan de tuin van het Wooncentrum ligt aan de Dumasweg 2 een vrijstaande woning met grote tuin waar ook 4 clienten wonen, met elk een eigen ruime zit/slaapkamer, douche en pantry. In deze woning is een ruime woonkeuken voor gezamenlijke gebruik en ontmoeting. De clienten die hier wonen maken gebruik van de faciliteiten en dienstverlening van het Wooncentrum. Daarnaast wonen er 7 clienten in het appartementencomplex De Witte, in het centrum van Neede.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun religie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3,
  • Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep;
  • Je bent flexibel, sociaal, communicatief;
  • Je bent een sterke persoonlijkheid, voelt je mede verantwoordelijk voor de gezamenlijke zorgverlening, denkt mee en neemt initiatieven.

Dit is wat wij jou bieden

  • Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke werkomgeving
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2766,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Voor externe kandidaten een aanstelling voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort tot de mogelijkheid. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 16 december a.s.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Vorden / Neede Wooncentrum Neede
Postcode 7161HC
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg manager 0612995979 of bij Rita van Aefst coördinerend ondersteuner, 0621499308
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider wonen
Publicatiedatum 18-11-2020
Reageer voor 08-12-2020
Ingangsdatum 18-11-2020
Nummer 56043
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn