Ervaren gedragswetenschappers die uitdaging zien in complexe zorg- en/of behandelvragen! - Wilp
Zozijn

Ervaren gedragswetenschappers die uitdaging zien in complexe zorg- en/of behandelvragen!

Heb jij een universitaire studie orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie, bij voorkeur aangevuld met een postmaster registratie en heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking zowel voor Kind & Jeugd als voor Volwassenen. Ben je flexibel en nieuwsgierig? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Zozijn zoekt ervaren gedragswetenschappers voor 24 uur tot 32 uur per week, onder andere voor onze locaties/werkvelden

- Kind & Jeugd: wonen, logeren en orthopedagogisch centrum in Wilp en Raalte

- Volwassenen zorg: Intensieve zorg en - ondersteuning, wonen Wilp

- Behandelpraktijk: individuele behandeling bijv. middels EMDR en CGT

Wat ga je doen?

Als coördinator van de behandeling maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je hebt een belangrijke rol bij de beeldvorming, diagnostiek en behandeling van onze cliënten. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van individuele zorgplannen en intensief betrokken bij het (cyclische) zorgproces. Als deskundige adviseer je de (coördinerend) ondersteuners, managers, andere hulpverleners, cliënten en familie van de cliënten. Je hebt de mogelijkheid een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en deskundigheidsbevordering van medewerkers.Als postmaster geregistreerde (GZ of OG) wordt je betrokken bij overstijgende taken, ontwikkelen van (nieuwe) producten, opleiden en begeleiden van collega’s. Een stevige bijdrage aan het werken in onze behandelpraktijk is zeker mogelijk.

Wie zijn wij?

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

De dienst ZorgAdvies en Behandeling (ZAB) bestaat uit zo’n 100 medewerkers die vanuit hun vak ondersteuning bieden aan (begeleiders en verwanten van) mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. De vakgroep gedragswetenschappers bestaat uit 38 collega’s. Zozijn is trots op de zorgprogramma’s die we ontwikkeld hebben voor mensen met intensieve ondersteuningsvragen en voor cliënten met intensieve zorgvragen. Ook werken wij met eigen handboekprogramma’s voor oudere cliënten, cliënten met LVB en voor Kind & Jeugd. Onze gedragswetenschappers zijn betrokken bij wetenschappelijk onderzoek, bijvoorbeeld naar de werking van de zorgprogramma’s.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie met basisaantekening diagnostiek
 • Je hebt bij voorkeur een registratie als GZ-psycholoog en/of NVO orthopedagoog generalist
 • Je hart ligt bij het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten met een complexe behandel- en/of zorgvraag
 • Je bent daadkrachtig, stressbestendig, creatief en in staat om prioriteiten te stellen
 • Daarnaast kun je goed reflecteren op je eigen handelen, ben je adviesvaardig en gericht op samenwerking
 • Je beweegt je makkelijk in een complex netwerk zowel binnen als buiten de organisatie
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied aansluitend bij jouw interesses.
 • Intervisie en refereerbijeenkomsten met je collega gedragswetenschappers.
 • Mogelijkheid tot het volgen van een post master opleiding.
 • De mogelijkheid je werktijden zelfstandig in te delen (werkdagen worden afgestemd).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 65 maximaal € 5.296,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling in 1e instantie van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.

Procedure

We ontvangen je sollicitatie graag voor 28 november 2019.

De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.

Mocht deze vacature niet precies aansluiten maar heb je wel interesse in werken bij Zozijn, dan nodigen wij je uit om te reageren en kan er een kennismakingsgesprek gepland worden.

Graag ook voor inhoudelijke, gedragswetenschappelijke vragen contact opnemen zodat er gematcht kan worden met een ter zake deskundige gedragswetenschapper van Zozijn.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Werkplein
Intern nummer CE19-136
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - ZAB Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Eugène Eiling, manager gedragswetenschappelijke vakgroepen, telefoonnummer: 06-46634771 of per e-mail: e.eiling@zozijn.nl
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 08-11-2019
Reageer voor 28-11-2019
Ingangsdatum 08-11-2019
Nummer 49456
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn