Ervaren Woonbegeleider 24 uur per week
InteraktContour

Functieomschrijving

InteraktContour biedt diverse vormen van zorg voor mensen met hersenletsel. Op onze woonlocatie de Koppels in Zwolle bieden wij begeleiding aan cliënten die niet of in beperkte mate zelfstandig kunnen wonen, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Heb jij minimaal een Verzorgende IG opleiding en wil jij hier een zinvolle bijdrage aan leveren? Lees dan snel verder!

Jij als Woonbegeleider

 

Een belangrijk onderdeel van je werk als woonbegeleider is het verrichten van ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) werkzaamheden. Daarnaast verricht je regelmatig verpleegtechnische handelingen. Daarbij kun je denken aan wondzorg, diabeteszorg, blaasspoelen en katheteriseren. Ook het toedienen van medicatie is jouw taak

InteraktContour heet jou van harte welkom

 Op de Koppels wonen 31 cliënten met hersenletsel. Deze woonlocatie is gevestigd in Zwolle Noord in de Aa-landen. In totaal werken hier zo’n 45 mensen. Er is een eigen huishouding en er zijn twee koks. Elke dag wordt er vers gekookt!

Als Woonbegeleider motiveer, stimuleer en ondersteun je de cliënten samen met je team. We werken in 2 teams. Iemand met pit en humor zou een welkome aanvulling zijn.

Jij zorgt ervoor dat afspraken met jouw cliënt worden nagekomen. Naast je reguliere werkzaamheden voer je ook zogenaamde teamtaken uit. Daarbij krijg je tevens de ruimte jezelf te ontwikkelen. Je zorgt ervoor dat cliënten zo prettig en gezond mogelijk

Functie eisen

 • minimaal verzorgende IG of MBO Verpleegkunde, Maatschappelijke Zorg of Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4
 • ervaring in het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en de daaruit voortvloeiende werkwijzen
 • je bent in staat te reflecteren en continu bewust van wat je doet en het effect daarvan op cliënten
 • bereid flexibele uren te werken aangezien de duur van een dienst kan verschillen
 • bij voorkeur kennis over en affiniteit met de doelgroep NAH (niet-aangeboren hersenletsel)

Inschaling

 • een aanstelling voor 24 uur per week voor de duur van een jaar (bij goed functioneren behoort een vaste aanstelling binnen het jaar tot de mogelijkheden)
 • een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1.800,- tot maximaal €2.675,- bruto per maand gebaseerd op 36 uur (FWG schaal 35)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • scholing in verpleegtechnische handelingen via verschillende e-learning modules en praktijktrainingen via onze eigen leeromgeving Pynter en online trainingen van GoodHabitz o.a. op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, vitaliteit en gezondheid
 • mogelijkheid gebruik te maken van een fietsplan
 • flinke korting op een abonnement bij Bedrijfsfitness Nederland
 • een collectieve zorgverzekering bij IZZ
 • mogelijkheid gratis een personal coach in te zetten i.s.m. Resilians op het gebied van werk en/of privé
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Interesse in de vacature van Woonbegeleider op woonlocatie de Koppels in Zwolle? Solliciteer dan voor 20 november via onderstaande sollicitatiebutton. Een dagdeel (van 15:00 – 19:00 uur) meelopen is onderdeel van de procedure. Je bent dan bij de overdracht aanwezig, eet samen met de cliënten en hebt ook een gesprek met twee bewoners. Let op: zodra zich goede kandidaten melden, beginnen we met de selectie. Een recent afgegeven Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste voor aanname.

Heb je nog vragen over deze vacature? Jacolien Aalbers, teamleider, staat jou graag te woord, haar telefoonnummer is: 06-51625312.

Woonlocatie de Koppels

Meer informatie over de locatie bekijk je hier:

https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/woonlocatie-de-koppels

Wil je verder kijken welke vacatures er nog meer zijn klik dan op deze link: https://www.interaktcontour.nl/werken-bij/vacatures.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Intern nummer 19-220
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Koppels in Zwolle
Postcode 8032HV
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jacolien Aalbers, Teamleider, M: 06-51625312
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-11-2019
Reageer voor 20-11-2019
Nummer 49405

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour