Ervaring opdoen tijdens je studie? Reageer op de studiebaan!
Frion

Jij volgt een zorg gerelateerde opleiding, maar wil ook graag ervaring opdoen in de praktijk. Jij hebt tenslotte niet voor niets voor de zorg gekozen. Op dit moment wordt er steeds meer van je gevraagd als student. Zo wil bijna iedere werkgever dat je na je studie al genoeg werkervaring hebt opgedaan. Wij bieden jou de kans om als student te leren én alvast werkervaring op te doen! Naast dat jij een extra zakcentje verdient, staat dit ook nog eens goed op je CV! Ideaal toch?

Wat ga jij doen?

Jij leert de brug te slaan van theorie naar praktijk. Tijdens jouw studiebaan ga jij onze collega's ondersteunen en werken met bewoners met een verstandelijke beperking. Of het nou gaat om het begeleiden van een interactief dagprogramma, het ondersteunen in de dagstart of het meehelpen in de dagelijkse zorg, jij draait je hand er niet voor om! Je werk kan dus van dag tot dag verschillen, de rode lijn in je werk is:

 • De cliënt(en) optimale begeleiding bieden;
 • Ondersteunen bij de dagelijkse verzorging;
 • Zorgen voor een fijne invulling van de dag voor de cliënten.

De leef- en ontwikkelconcepten van Frion vormen voor jou de basis, in deze dagelijkse begeleiding. Aan de hand van deze leef- en ontwikkelconcepten, stellen wij samen met jou leerdoelen vast en mag jij leren binnen Frion! Je komt terecht in een informele organisatie, waar wij veel aandacht besteden aan de persoonlijke ontwikkeling van collega's. "Zorg die jou ziet!". Je krijgt dus alle ruimte om te leren via laagdrempelig overleg met collega's uit jouw team, maar ook kan je meedoen aan interne opleidingsmomenten. Net waar jij behoefte aan hebt. Andersom vinden wij het ook leuk om te leren van de kennis en ervaring die jij meebrengt.

Wat bieden wij

 • Een jaarrooster zodat jij werk en privé goed kunt combineren! Dit rooster bestaat uit 8-uursdiensten, zodat jij meer rust en regelmaat ervaart in je werk en wij jou een groter contract kunnen bieden;
 • Jij ontvangt een leuk salaris van ons, dat beter verdient dan een gemiddelde bijbaan! Je ontvangt namelijk een uurloon van minimaal €12,21. Daarbij komt ook nog jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, wat betekent dat jij een all-in loon hebt van €14,20 per uur!;
 • Jij krijgt niet alleen een passend salaris, maar jij krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan leercafés en collegeavonden. Samen met andere studenten en collega's van Frion gaan jullie van en met elkaar leren;
 • Doordat jij je eigen beschikbaarheid bepaalt, is deze functie goed te combineren met jouw studie en vrije tijd;
 • Een reiskostenvergoeding conform de cao gehandicaptenzorg waarbij Frion afhankelijk van jouw reisafstand (woon-werk) een tijdelijke aanvulling biedt en een volledige vergoeding als je reist met het openbaar vervoer.

Wat bieden wij

 • Jij volgt óf gaat starten met een opleiding in de zorg en wil ook graag ervaring opdoen in de praktijk;
 • Je bent betrouwbaar en gemotiveerd; de cliënt kan rekenen op je komst;
 • Je bent flexibel en bereid om op feestdagen, in de avonden en weekenden te werken.

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion , locaties regio Zwolle
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 16-01-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 16-01-2023
Nummer 114943
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion