EVV'er - locatie Veldhuis (24-36 uur per week)
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie Veldhuis  is een woonzorgcentrum en bevindt zich in het centrum Apeldoorn. De bewoners ondersteunen wij met zorg en welzijn, zowel somatisch als lichtere PG.

Elke woongroep op deze locatie heeft een buurtkamer. Ook zijn er verschillende plekken in het gebouw om elkaar te ontmoeten. In de gezamenlijke buurtkamer van iedere woongroep wordt vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijks leven zich af. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leef cirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn voor twee teams op locatie Veldhuis op zoek naar een Eerst Verantwoordelijk Verzorgende voor 24-36 uur per week (uren in overleg).

Wat ga je doen?

Binnen de locatie Veldhuis ben je als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende verantwoordelijk voor het verlenen van de dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntendossier. Jij bent samen met het team het aanspreekpunt voor de cliënten en de familie. Het enthousiaste zorgteam wordt gevormd door verpleegkundige, verzorgenden IG, helpenden en woonassistenten.

Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als EVV-er binnen het team een belangrijke rol in.
De teams gaan ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken twee enthousiaste collega's. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG). Bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
 • Ervaring in de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV-er) is gewenst, maar niet vereist. Wanneer je nog geen ervaring hebt als EVV-er, maar wel als verzorgende IG toe bent aan een vervolgstap, nodigen wij je uit om te reageren;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd(2 maanden proeftijd) uren in overleg;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT(maximaal € 3.159,64bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collegas;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber positieve gezondheid.Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek! Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl. Bij voldoende reacties, sluiten we de vacature.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Heddes (Locatiemanager Veldhuis), via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die jemet ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Veldhuis
Postcode 7311 PK
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-09-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 09-09-2022
Nummer 113687
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk