Evv'er Nachtdienst Wilp
Zozijn

Evv'er Nachtdienst Wilp

Wil jij als eerste Verpleegkundig medewerker (Evv’er) nachtdienst de cliënten van Zozijn een goede nachtrust bezorgen? Ben je op zoek naar een
uitdagende baan waarin jij het aanspreekpunt mag zijn? En wil je werken op een prachtig landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden (ingeschaald FWG 50) afgestemd op jouw wensen? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons op het landgoed de Lathmer in Wilp. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal €3894 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 50) + een ruime onregelmatigheidstoeslag.
 • De kans om te werken in een organisatie die midden in de samenleving staat op een prachtig landgoed in Wilp.
 • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en cliënten voor wie jouw kennis van grote waarde is.
 • Een uitdagende baan in de nacht met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst.
 • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen.
 • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.

Wie ben jij?

 • Je hebt een verpleegkundige opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt kennis en ervaring met specifieke gezondheidsproblemen. O.a. epilepsie, spasticiteit en diabetes. 
 • Je bent in staat leiding te geven.
 • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de nacht. 
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?

Als Evv’er hou je je bezig met het verrichten van verpleegkundige, verzorgende en begeleidende werkzaamheden en het houden van toezicht op cliënten (met behulp van domotica) binnen de gehandicaptenzorg. De cliënten zijn bewoners van het landgoed De Lathmer in Wilp. Daarnaast verzorgt de nachtdienst in Wilp het toezicht op de buitenvoorzieningen van andere regio's binnen Zozijn. Je bent samen met de eerste verantwoordelijke medewerker nachtdienst het eerste aanspreekpunt. Je coördineert de zorgverlening en dient als vraagbaak en medische achterwacht. Je werkt nieuwe collega’s in en signaleert knelpunten in het verpleegkundig proces. Vervolgens rapporteer je deze signaleringen.

Het is belangrijk dat je gericht bent op een fijne samenwerking met je collega’s en daarin voor hen van waarde kunt zijn. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en bent je continu bewust van je handelen.

Waar ga je werken?

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.

Bij ons in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als Evv’er. We kijken graag samen met jou hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s.

Solliciteer direct!

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als Evv'er bij Zozijn in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 22
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Nachtbegeleider
Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-09-2022
Reageer voor 30-10-2022
Ingangsdatum 14-09-2022
Nummer 113958
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn