Facilitair assistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Weet jij een welkom gevoel te creëren? 
 • Heb jij oog voor wat een ander nodig heeft?
 • Heb jij ervaring in de Hospitality? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als facilitair assistent voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality (gastvrijheid en voeding). Je werkzaamheden bestaan uit keuken- en horecawerkzaamheden. Zoals het opnemen van bestellingen, serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en de gasten, bewaken van de houdbaarheid en de bevoorrading van producten. Je maakt ruimtes klaar voor lunches of activiteiten voor onze bewoners. Daarnaast sta je onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geef je ze een welkom gevoel. 
Op de locatie Elisabeth, waar je komt te werken, komen de bewoners (en gasten) van hun maaltijd genieten in het restaurant. Het restaurant is jouw werkplek. Ter voorbereiding op de maaltijd verzorg jij de keukenwerkzaamheden die er nodig zijn en je zorgt ervoor dat het restaurant gezellig, uitnodigend en schoon is. De werktijden zullen dus ook veelal rond de etenstijden van de dag zijn.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit 24 collega’s en met elkaar zorgen we voor de gasten op de locatie van 7.30 uur tot 19.30 uur van maandag tot en met vrijdag én in het weekend. Deze functie is op oproep basis en je werkt met een wisselend rooster. Dit betekent dat we met jou overleggen wat jou beschikbaarheid is en dat we afstemmen wanneer je kunt werken. 

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal MBO niveau 3 gediplomeerd
 • Kennis van HACCP regelgeving.
 • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk.
 • Je houdt ervan om samen met collega’s te werken, maar je kunt ook zelfstandig zijn
 • In het bezit van computervaardigheden, aanvullende kennis van gastvrijheidsconcepten, producten en apparatuur.
 • Je bent flexibel beschikbaar in de week en in de weekenden.

Je vindt bij ons:

 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een werkplek waarbij je een waardevolle, gezellige bijdrage levert tijdens de maaltijden bij de bewoners en gasten
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Bijzonderheden

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Gea Zegger op emailadres g.zegger-paskamp@carintreggeland.nl. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Afdelingsassistent
Keukenassistent
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 18-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72753

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland