Facilitair medewerker C Omnizorg
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

De facilitair medewerker C is verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende dienstverlenende werkzaamheden op het gebied van huishoudelijke verzorging in samenwerking met (thuiswonende) cliënten of voor cliënten en de organisatie. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die cliënten  weet te betrekken bij zijn/haar werkzaamheden en sociaal betrokken is.
 

Omnizorg
Omnizorg is er voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben. Het bijzondere gebouw van Omnizorg staat aan de Stationsstraat in Apeldoorn. In het pand zijn allerlei verschillende functies ondergebracht voor opvang, behandeling, zorg, wonen en werk. Rehabilitatie is de grondgedachte van Omnizorg Apeldoorn, hiervoor hanteren we de methodiek “krachtwerk” waarin herstel van maatschappelijke waarden en het leggen van contact het vertrekpunt zijn.

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante praktijkkennis en werkervaring op VMBO niveau 2,
dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Een contract voor bepaalde tijd, voor de duur van ziektevervanging (minimaal vier maanden);
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 20 (min. €1.604,- / max. € 2.357,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten,
    staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

 

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 20 april a.s. via de button 'Solliciteren' op onze website:

https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/facilitair-medewerker-c-omnizorg-apeldoorn

 

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).


Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Peter Sonder, telefoonnummer 06 57761292 en/of kijk op www.riwis.nl.

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Omnizorg
Postcode 7311NT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 20-04-2021
Ingangsdatum 20-04-2021
Nummer 63308
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn