Facilitair medewerker voor de flex
Noorderboog

Ben jij die enthousiaste en hartelijke facilitair medewerker die van aanpakken weet?

Word jij blij van het werken in de bediening of van schoonmaken en zorg jij ervoor dat bewoners en bezoekers vriendelijk worden ontvangen en alles er netjes uitziet? Werk je secuur en heb jij oog voor detail? Dan ben je van harte welkom om ons team als Facilitair medewerker voor de flex te versterken!

Waar kom je te werken?

Vanuit de verschillende locaties worden er diensten naar het flexbureau uitgezet. Via het programma Aysist proberen we deze diensten op te lossen voor de locaties door middel van medewerkers die in de flexpool werkzaam zijn. Via een medewerkersportaal kun je thuis inzien welke diensten er voor de desbetreffende locaties openstaan. Via dit systeem kun je je dan inschrijven voor diensten.

Het voordeel van het werken in de flexpool is dat je je eigen agenda bepaalt en dus een goede balans tussen werk en privé kunt hebben! Je hebt de mogelijkheid tot een uren contract, de uren zijn bespreekbaar. Je kunt op verschillende locaties worden ingezet, maar natuurlijk gaan we eerst het gesprek aan zodat we jouw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

De flexpool van Zorggroep Noorderboog geeft jou een eerste kennismaking met de organisatie. Als jij hart voor de zorg hebt en trots bent op je werk, dan zoeken we samen naar jouw plek binnen onze diverse (woon)zorglocaties, verpleeghuizen, thuis- en/of revalidatiezorg. Als zorggroep bieden wij een ambitieuze, dynamische werkomgeving en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je precies doen?

Jij bent diegene die ervoor zorgt dat de ruimte, waar de bewoners eten en drinken, er verzorgd uitziet en dat de tafels gedekt zijn. Je ontvangt daarnaast bezoekers, neemt bestellingen op en verstrekt de maaltijden en drankjes. Je biedt als het nodig is ook ondersteuning aan de medewerker in de keuken. Tevens ben je een kei in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden van algemene aard. Je maakt de appartementen van de bewoners schoon, zorgt ervoor dat de algemene ruimten schoon en netjes zijn, verzamelt het afval en doet overige veelvoorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Wat vragen we van je?

• Je beschikt over minimaal vmbo werk- en denkniveau;
• Je hebt kennis van de HACCP richtlijnen of bent bereid dit te leren en kunt werken met computers;
• Je bent bereid om doordeweeks en in de weekenden overdag te werken, en af en toe een avonddienst;
• Je hebt affiniteit met de doelgroep en passie voor restaurant- en schoonmaakwerkzaamheden;
• Je beschikt over praktische ervaring op het gebied van schoonmaken;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar zeker ook in teamverband;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en communiceert prettig;
• Je bent hulpvaardig, ordelijk en nauwkeurig;
• Je ziet wat nodig is en kunt makkelijk schakelen als de situatie daar om vraagt

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor . De functie van Facilitair medewerker is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 15 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschool abonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ina Pekel, zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 13 05 07 37. Je kunt ook contact opnemen met het flexbureau op telefoonnummer 0522 - 752 810.

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan in onderstaand overzicht je gegevens in, 05-10-2022. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Bij voldoende sollicitaties bestaat de kans dat de vacature eerder dan de sluitingsdatum van de website wordt gehaald.

Type Vacature
Intern nummer 123457308
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ina Pekel: 06 - 13 05 07 37
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 21-09-2022
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 05-10-2022
Nummer 113355
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog