Facilitair Medwerkers de Hilde
Cosis

Wil jij bijdragen aan een schone woon en werkomgeving voor de bewoners en medewerkers op onze woonlocatie De Hilde? Zij zijn op zoek naar een gemotiveerde Facilitaire Medewerkers.

Dit zijn wij

Cosis is een grote werkgever met een stabiele basis. Onze missie is ondersteuning bieden aan mensen met een verstandelijke of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Met 220 kleine en grotere locaties zijn we in Groningen en Drenthe altijd dichtbij. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

De Hilde is een woonvoorziening in Klazienaveen voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Er wonen 25 bewoners die zijn onderverdeeld in 4 groepen, een jongeren-, structuur- en een verzorgingsgroep. De groepsgrootte varieert van 5 tot 8 bewoners.

Facilitair Medwerkers de Hilde

Dit ben jij

Jij vindt het belangrijk dat onze bewoners in een schone woonomgeving wonen. Samen met jouw collega's facilitair medewerker maak jij de woonruimtes en algemene ruimtes schoon aan de hand van een rooster. Je ziet het werk liggen en kunt zelfstandig werken en signaleert als er gebreken zijn. De gebreken en constateringen bespreek je met de teamcoördinator of de aanwezige begeleiders. Je bent enthousiast en hebt een gezonde dosis humor.

Iets voor jou

Je kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 2.
  • Ervaring hebt als facilitair medewerker.
  • Bereid bent om de interne cursus HACCP te doen.

Draag jij bij aan een schone woonomgeving voor onze bewoners?

Voel je gewaardeerd

Wanneer je komt te werken als facilitair medewerker ontvang je van ons:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 1.745,- en maximaal € 2.381,- volgens FWG 15 van cao- gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learnings (Goodhabitz).
  • Interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als facilitair medewerker in Klazienaveen op locatie de Hilde? Laat het ons weten door te solliciteren via de 'solliciteer' knop! Reageer voor maandag 27 maart 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Arjan Post, teamcoördinator op telefoonnummer 06 227 237 96. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag. Arjan neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie:

  • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Bericht voor recruiters en headhunters:

We begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar we houden werving & selectie in eigen hand.

Type Vacature
Intern nummer 2023-2711
Organisatie Cosis
Locatie De Hilde
Postcode 7891 RZ
Stad Klazienaveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 09-03-2023
Reageer voor 27-03-2023
Nummer 118441

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis