facilitair procesmanager
InteraktContour

Informatie

Is een functie van (hiërarchisch) leidinggevende niets voor jou, maar wil je wel projectmatig en vakinhoudelijk aansturen? Lees dan verder...

Je hebt het één en ander al gezien in je werk, je realiseert je goed wat beter kan en je wilt op eigen kracht laten zien wat je waard bent. Bij InteraktContour kun je aantoonbaar het verschil maken, je stempel drukken. Dankzij jouw bijdrage lopen de facilitaire processen op rolletjes.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw rol

Als facilitair procesmanager ben je verantwoordelijk voor het inrichten en borgen van facilitaire processen binnen (nieuwe) woonlocaties. Jouw resultaat is dat facilitaire processen optimaal en efficiënt verlopen. Denk daarbij aan de facilitaire processen koken en eten, schoonmaakonderhoud, afvalbeheer, opslag- en voorraadbeheer, medicatie-uitgifte, wasverzorging en zorghulpmiddelen. Je behaalt je resultaat in nauwe afstemming met de collega's van de zorg.

Daarnaast vervul je de rol van contractmanager, waarbij je alle (woon)locaties ondersteuning biedt bij het beheer van de facilitaire processen en bijbehorende contractuele afspraken. Hierbij horen facilitaire contractmanagementtaken zoals het monitoren van gemaakte contractafspraken en leveranciersevaluaties voor onder andere zorghulpmiddelen, schoonmaakonderhoud, voeding, afvalbeheer en kantoorartikelen.

Door jouw ervaring met contractmanagement en door projectmatig te werken, lopen facilitaire processen op rolletjes. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet mensen te enthousiasmeren.

Wat wij bieden

  • een jaarcontract van 24-36 uur per week, met zicht op vast dienstverband
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2.501,- tot maximaal € 3.738,- (FWG schaal 50) bruto per maand bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding). In geval van uitzonderlijke geschiktheid behoort inschaling in FWG schaal 55 tot de mogelijkheden (max. € 4.211,-)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • een gratis personal coach, fietsplan en korting op een fitnessabonnement

Wat wij vragen

  • een afgeronde opleiding Facility Management (HBO) of soortgelijk
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Heidi Flokstra op 06-83895754. Ook voor een vrijblijvende (digitale) kop koffie!

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Je kunt reageren tot en met woensdag 2 februari aanstaande. Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats op dinsdag 8 februari. Het tweede gesprek vindt plaats op vrijdag 11 februari.

Meer informatie over InteraktContour vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau in Nunspeet
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager Facilitaire dienst
Procescoördinator
Projectleider
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 03-02-2022
Nummer 107167

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour