Financial controller
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Jij bent een senior financial controller en volledig thuis in financiële economische zaken. En kan er op je gerekend worden als je samen met je collega’s van FEZ gaat bouwen aan de ontwikkeling van de control van Tactus. Dan is Tactus op zoek naar jou!

Er ontstaat binnen het team Planning & Control ruimte voor een nieuwe collega. Met jouw ervaring als financial controller ben je een waardevolle aanvulling voor dit team, waar vakmanschap, hard werken en humor samengaan.

In deze functie:

 • Ben jij met je financiële kennis en kunde en je zeer goede kennis van Excel de waardevolle aanvulling van het team.
 • Kun je zelfstandig en zelfredzaam je functie uitvoeren.
 • Zoek je graag vanuit eigen initiatief de verbinding met je collega’s om jezelf van de juiste informatie te voorzien.
 • Heb je ervaring met ICT systemen zoals o.a. Afas.
 • Optimaliseer je de financiële processen en adviseer je hierin het management.
 • Ben jij degene die de periodieke management rapportages opstelt en de data analyseert voor Bedrijfsvoering en Ontwikkeling & Advies.

Dit neem je mee

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met een stevige persoonlijkheid waarbij ervaring binnen de gezondheidszorg en kennis van de financiering binnen de GGZ zeker een pré is. Je bent communicatief vaardig en je kunt je kennis op een duidelijke en professionele manier delen. En je hebt een goed relativeringsvermogen, plezier met elkaar hebben is voor jou net zo belangrijk als een goed resultaat behalen.

En verder:

 • Een HBO+ werk- en denkniveau en een financieel-economische opleiding.
 • Aantoonbare kennis van en ervaring op controllinggebied.
 • Een scherpe denker met goede analytische kwaliteiten.
 • 2 tot 5 jaar werkervaring als financial controller.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 55. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 4.131,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Dominika Tulp, senior controller, via 06 – 22 78 64 97. Whatsappen mag natuurlijk ook. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 422
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Dominika Tulp, senior controller, via 06 – 22 78 64 97.
Functie(s) Controller
Publicatiedatum 17-11-2020
Ingangsdatum 17 november 2020
Reageer voor 25-11-2020
Nummer 56024

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg